28 Φεβρουαρίου 2013

Με απουσιές μεν, μαζικό δε το Συνέδριο της Νεολαίας του Πασοκ

1 σχόλια
Ενταση στο συνέδριο Νεολαίας ΠΑΣΟΚΑισθηση προκαλεσε οι μαζικότατη προσέλευση των  Θεσσαλονικιών και των  Πατρινών που προσήλθαν στις εργασιές του Συνεδρίου της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ
Οι ομάδες των "Ανδρουλάκικων" και της "ΑΣΟΕΕ" δεν συμμετέχουν στην διαδικασιά. Μια διαδικασιά που χωρίς αυτούς αποτελεί μονόχρωμη με μοναδικό υποψήφιο τον Παύλο Χρηστίδη εκτος απροόπτου...


Ενα μεγάλο κρίμα για τους απώντες της σημερινής διαδικασίας. 

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν με τις διαπιστεύσεις των συνέδρων και τις λίστες που έστειλε η ΕΚΑΠ , που προφανώς για ενα σοβαρό κόμμα- εφόσον θέλει να λέγεται το ΠΑΣΟΚ - κάποια τέτοια πράγματα είναι τραγελαφικά..

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε διάσταση απόψεων μεταξύ των συνέδρων, κυρίως όσον αφορά στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της Νεολαίας, διάσταση η οποία φαίνεται ότι γεφυρώθηκε.
Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διαφωνία έγκειται στο ότι η μερίδα της Νεολαίας που στηρίζει την πλευρά του κ. Πανταζή και η οποία είναι παρούσα στο συνέδριο, τασσόταν υπέρ της εκλογής γραμματέα από το Συνέδριο, ενώ από την άλλη, οι διαφωνούντες με αυτή τη θέση -οι οποίοι απουσιάζουν προς το παρόν- τάσσονται υπέρ της ανάδειξης του γραμματέα από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας.
Ωστόσο, κατά πληροφορίες, ο κ. Πανταζής συμφώνησε να αναδειχτεί ο νέος γραμματέας από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας, τις επόμενες ημέρες.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο αυτό κείμενο μόνο ο Παντα-τάζεις μπορούσε να το γράψει...

Δημοσίευση σχολίου