25 Μαρτίου 2013

Στα χνάρια του Καλαμπόκα... Δολοφονική επίθεση απο μέλη της ΔΑΠ στη Μυτιλήνη

13 σχόλια


Βάναυση δολοφονική επίθεση, προκαλώντας του, σύμφωνα με την γνωμάτευση των γιατρών, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, πρώην τομεάρχη ΔΑΠ Αιγαίου,πρωην υπεύθυνο ΔΑΠ Μυτιλήνης και πρώην πρόεδρο Σ.Φ. Κοινωνιολογίας προς τον πρώην αναπληρωτή Γραμματέα ΠΑΣΠ Μυτιλήνης τις πρώτες πρωινές ώρες, χτυπώντας τον με γκλοπ στο κεφάλι, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
Ο συγκεκριμένος ‘’κύριος’’ μαζί με αλλα τέσσερα άτομα, ενεργά μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης εφάρμοσαν πρακτικές Χρυσής Αυγής, θυμίζοντας σε όλους τις καταβολές τους από το παρελθόν. Ο εν λόγω άνθρωπος απείλησε μέλη της παράταξής μας πως αν προβούμε σε δημοσιοποίηση του γεγονότος θα φέρει μπράβους με σκοπό φυσικά την βλάβη της σωματικής μας ακεραιότητας.

Η Δημοκρατία τίθεται εν αμφιβόλλω με αυτές τις πράξεις. Τα συγκεκριμένα άτομα μας αποδεικνύουν ποια είναι και τι είδους μεθόδους εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια. Ζητάμε από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ, από την ίδια τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης, από τους φοιτητικούς συλλόγους και τις Πρυτανικές Αρχές να καταδικάσουν το συμβάν.
Πρέπει όλοι οι προοδευτικοί νέοι να καταδικάσουν το γεγονός και όλοι μαζί να αποδοκιμάσουμε τις φασίζουσες συμπεριφορές, αποδεικνύοντας οτι η Δημοκρατία δεν πρόκειται να απειληθεί από κανέναν και ποτέ.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ !

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πεθάνετε κωπρόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

ειναι αρκετα σοβαρο θεμα κ μπραβο σας που το αναδικνυετε.. με ποιο δικαιωμα παει καποιος στο σπιτι ενος αλλος κ τον αρχιζςει με γκλοπ στο κεφαλι μαζι με τη παρεα του ...?
τραμπουκιες κ φασιστικες μεθοδοι που χρονια χρησιμοποιει αυτη η παραταξη πρεπει να σταματησουν αυτοι ειναι δολοφονοι κ ο βιοτοπος τους ή αλλιως το ενδιαιτημα τους ειναι πισω απο τα σιδερα της φυλακης..

Ανώνυμος είπε...

se auto to katharma aksizei na mpei sti fylaki ...

Ανώνυμος είπε...

είναι γνωστό κωλόπαιδο στη Μυτιλήνη. έχει εμπλακεί και σε άλλα σκάνδαλα όπως ο διορισμός του στο υπουργείο Αιγίου ως σύμβουλος του Βουλγαράκη και τα λεφτά που φαγώθηκαν από το πανεπιστήμιο όταν αυτός ήταν διαχειριστής

Ανώνυμος είπε...

peite kai alles malakies mporeite....zwa!!!an de kserete de tha milate mousanto einai...fiasko einai mitilinios milaei kai malista pou den anoikei se oute se dap oute se pasp oute se oti skata thelete...
se liges wres epine to kafe tou se gnwsti kafeteria sti mitilini...les kai xreiazontai klop 5 atoma na deiroun enan an egine etsi ilithioi skefteite prwta neaterdal

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΠιτης έδειρε ΔΑΠιτισα η οποία ήταν η κοπέλα του, αφου αυτή του έσπασε το σπίτι επειδή τον έκανε τσακοτό με άλλη.
Οι ΔΑΠΙΤΗΣ πήγαν το βράδυ στο σπίτι του και έδειραν άσχημα τον ΠΑΣΠιτη με γκλόπ.
ΑρχιΔΑΠίτης απείλησε τους ΠΑΣΠιτες να μη δώσουν δημοσιότητα στο γεγονός γιατί όπως είπε ξέρει μπράβους οχι μόνο στη Μυτιλήνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Συμπέρασμα: Αυτά τα κωλόπαιδα όπως τους μάθανε κάνουν...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεφτυλισμένα οντα ποσο χαμηλά θε πέσετε ακόμη? Θα το δημοσιεύσετε και σε όλη την Ελλάδα ενα προσωπικό θέμα που το κάνατε παραταξιακό για δικες σας μικροπολιτικές σκοπιμότητες? Θα πρεπε να ντρεπεστε!! Και που εχετε αναφέρει στο κείμενο τον ξυλοδαρμό της φοιτήτριας που έχει παραμορφωθει το πρόσωπό της απο τον συγκεκριμένο <> ? Πωπω κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις και μετα απο κάποιες ώρες καφεδάκι ε? Αυτοι είστε...λαικισμός...λασπολογία.....η γεννιά του 81...του πολυτεχνειου.

Ανώνυμος είπε...

e nai re bravo ston arxidato pou xtipise mia kopela!!!!tr 5 atoma pisteuw einai iperarketa gia na deiroun enan dn 8eloun glop.kai sinxarhthria pou ena proswpiko 8ema to kanate politiko.ama ta nea miala twn foititwn ths pasp dernoun ginekes ti kanoun st panepisthmio??kai ti idees kai protaseis exoun???den exw logia kai den a3izei na asxoleiste allo...
mitilinios

Ανώνυμος είπε...

ωραιες εκλογές θα γίνουν και φέτος με τέτοιους μπαγλαμάδες...

Ανώνυμος είπε...

Σας πήραξε ξεφτύλες που βγήκε παραέξω το γεγονός;
Μα για καλό σας το κάνουν, μπας και διαγράψει η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ τέτοιους νταβατζήδες και μπεί στην νέα εποχή του Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ...
Ροδίτης

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/pages/The-Bay-Of-Greeks/281501661867195

Ανώνυμος είπε...

Karfi k proka se ka8e kalampoka

Unknown είπε...

Ξεφτύλες Δαπιτοπασπίτες που μπαίνετε σε παρατάξεις από τα 18 σας μπορεί και νεαρότεροι μπας και σας περιμένει μια έτοιμη θεσούλα μόλις τελειώσετε με τη σχολή και για να πηγαίνετε στα παρτάκια να μπανίζετε ξεφτυλισμένα γκομενάκια. Αλλά μην ονειρεύεστε πάει η εποχή του βολέματος τα αφεντικά ούτε 3 και 60 θα σας δίνουν. Όλη την Ελλάδα την έχει καταστρέψει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι φοιτητές ψηφίζουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ ακόμα. Σας αξίζουν οι σχολές μπουρδέλα που έχουμε αλλά και κάθε σφαλιάρα (που θα είναι αμέτρητες αυτές) που θα φάτε όταν με το καλό πάρετε τα πτυχία σας.

Δημοσίευση σχολίου