19 Απριλίου 2013

Δ. Γιαννακόπουλος: «Οι 100 του Παναθηναϊκού»

0 σχόλια

Την απόφαση να ναυλώσει πτήση τσάρτερ που θα μεταφέρει 100 οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη για το ματς με την Μπαρτσελόνα την επόμενη Πέμπτη ανακοίνωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος.




Σύμφωνα με το sport-fm.gr, τη βοήθεια του κόσμου του θα έχει ο Παναθηναϊκός στον τελευταίο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, την επόμενη Πέμπτη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Όπως έκανε γνωστό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ναυλώσει τσάρτερ για να μεταφέρει στη Βαρκελώνη 100 φίλους της ομάδας, τους οποίους παρομοιάζει με τους 300 του Λεωνίδα.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ,αναγνωρίζοντας τη διαρκή στήριξη της Θύρας 13, και ειδικότερα του αρχηγού της, Γιώργου Κανέλλου, αποφάσισε να ναυλώσει charter και καλεί 100 πιστούς να ακολουθήσουν την αποστολή στη Βαρκελώνη.

Ο πέμπτος αγώνας θα είναι «πόλεμος» και πρέπει να τον κερδίσουμε, διότι είμαστε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, το εθνικό προϊόν που για δεκαετίες κάνει περήφανους τους απανταχού Έλληνες και κρατά ψηλά την ελληνική σημαία!

Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα που η πατρίδα μας έχει τόσο ανάγκη από στιγμιαίες χαρές που να μας κάνουν να ξεχνάμε τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας.

Κάποτε ήταν οι 300 του Λεωνίδα, τώρα θα είναι οι 100 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου