21 Απριλίου 2013

Απάντηση Γιώργου Παπανδρέου στα δημοσιεύματα της... Μανωλάδας

0 σχόλια

Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου, δεχόταν και δέχεται επιθέσεις επειδή σε όλη του τη ζωήπαλεύει και για τα δικαιώματα των μεταναστών.

Αυτή τη στάση συνεχίζει να κρατά παλεύοντας για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ταδικαιώματα κάθε ανθρώπου χωρίς διακρίσεις.

Για αυτή του τη στάση μπήκε στο στόχαστρο κάθε οπισθοδρομικής δύναμης, ιδιαίτερα δε, επειδήεπί των ημερών της κυβέρνησής του νομοθετήθηκε ένα σωστό -και προοδευτικότερο- πλαίσιο, γιατην απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου ανέδειξε και αναδεικνύει πάντα και διεθνώς, τιςδυνατότητες των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Προϊόντων που βασίζονται στο μεράκι και στιςδυνατότητες των Ελλήνων καλλιεργητών, στον σεβασμό του περιβάλλοντος και πάνω απ' όλατου ανθρώπινου δυναμικού. Προϊόντων που βασίζονται σε αξίες ελληνικές, αξίες οικουμενικές.Πιστεύοντας ότι, η Ελλάδα έχει μέλλον μόνο εάν ταυτιστούν τα προϊόντα της με τη λέξη "αξία".Δηλαδή, το αντίθετο των όσων συνέβησαν στη Μανωλάδα, που θίγουν το φιλότιμο κάθεδημοκρατικά σκεπτόμενου πολίτη.

Είναι, λοιπόν, και υποκριτική και αστεία η προσπάθεια αρθρογράφων της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ καιτου ΕΘΝΟΥΣ να επιχειρούν να συνδέσουν ανόμια ζητήματα για να καταλήξουν στοσυμπέρασμα, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου "αποθεώνει" την βάναυση κακομεταχείρισημεταναστών!

Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη σοβαρότητα, αλλά και την αυτοπροστασία αυτών τωνεφημερίδων.

Αθήνα, 21 Απριλίου 2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου