9 Μαΐου 2013

Προσπάθεια εκτόνωσης στο ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά του

0 σχόλια
20130509-151149.jpg

Στην αρχή της ομιλία του ο κ. Βενιζέλος προς τα κομματικά στελέχη του πολιτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε για τη σημερινή ημέρα της Ευρώπης , την τρέχουσα επικαιρότητα , τις σχέσεις του με τη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών.
Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Συνεργάτες του έλεγαν όταν τον άκουσαν πως ο κ. Βενιζέλος θέλει με διάφανο τρόπο να κλείσει το θέμα,να προχωρήσει ο έλεγχος των 6 εταιριών ,έστειλε όμως και το μήνυμα προς το κ. Παπανδρέου λέγοντας πως αν θίγεται από τα δημοσιεύματα τα οποία ο ίδιος φυσικά αποδοκιμάζει , τότε να προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ:
Ο έλεγχος των εταιριών προαιρετικός και οικειοθελείς δεν υποκαθιστά το Σύνταγμα. Δεν είναι θέμα μαύρης τρύπας άλλα η ανάγκη να προσκομιστούν συμπληρωματικά παραστατικά. Τα προηγούμενα χρονιά η ετήσια διαχείρισή των οικονομικών ήταν σταθερά ελλει μματική. Κάθε χρόνο είχαμε χρέος 10 εκατομμυρίων , οι δαπάνες ήταν 30 εκατ. Και τα έσοδα 20 εκατ. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα με τα χρήματα του κράτους γιατί η κρατική ετήσια επιχορήγηση έχει εκχωρηθεί για τις επόμενες δεκαετίες.
Ο έλεγχος είναι οικειοθελείς . Οι δαπάνες ήταν 80% στις εκλογές το συνέδριο μειωμένο. Ζητήσαμε απο τις έξι εταιρίες να υποβάλουν προσφορές άλλα ένας έλεγχος γίνεται από αυτές τις εταιρίες.
Η έκθεση δεν έχει υποβληθεί δεν μας αφορούν τα κουτσομπολιά κατανοώ την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου για τα ταξίδια του, δεν ξέρω όμως το εννοεί σε σχέση με το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Όταν τροφοδοτούνται εσωτερικές τριβες πρωτος στοχος τους ειναι η σημερινή ηγεσία. Ενθαρύνω όποιον δημοσιο προσωπο θίγεται να παει στη δικαιοσύνη και κατα μείζονα λογο εννοω τον Γ. Παπανδρέου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου