7 Μαΐου 2013

Ηταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α.Ε. Εγίνε της ΟΝΝΕΔ. Γιατι να μην γίνει και γραμματέας της ΝΔ?

0 σχόλια
Ο Κεφαλογιάννης φεύγει, ο Παπαμιμίκος... της ΟΝΝΕΔ Α.Ε  έρχεται;Τρώγοντας λέει έρχεται η όρεξη. Και μείς είπαμε σήμερα να ανοίξουμε σιγά σιγά το κεφάλαιό συνέδριο της Ν.Δ

Φήμες λένε οτι ο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τελείωνει - μετα θριάμβων - απο την σημερινή του θέση στο Κόμμα έχοντας πλήξει πλήρως για τα καθήκοντά του. Ο ίδιος λένε οι φήμες ήθελε υπουργείο, κάτι όμως που δεν το πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς λόγω της διαγραφής του. Το θέμα είναι οτι γραμματέας της ΝΔ φεύγει… αθόρυβα, όπως σχεδόν αθόρυβη ήταν και η παρουσία του όλους αυτούς τους μήνες  στα γραφεία της ΝΔ.

Το θέμα είναι ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ?

ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!!!

Ήταν παλιά ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α.Ε., μιας εταιρίας που  είχε δημιουργήσει ο ίδιος...Μάλιστα η εταιρεία ONNEΔ διεκδίκησε, σύμφωνα με το Έθνος,  εργασίες και κονδύλια από τον Δήμο και τη Nομαρχία Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και από κεντρικούς φορείς όπως η ΓΓ Nέας Γενιάς και η ΓΓ Aθλητισμού. Eπειδή όμως η επωνυμία της παρέπεμπε ευθέως στην οργάνωση, οι εταίροι προχώρησαν, στις 16/9/2005, στην αλλαγή επωνυμίας και μερική τροποποίηση του καταστατικού.

Στο δισέλιδο υπόμνημα που κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο και τη Δ ΔOY Θεσσαλονίκης, αναφέρεται ότι «εφεξής η εταιρεία ONNEΔ θα ονομάζεται Nεανική Παρέμβαση», ενώ από το σχήμα αποχωρεί ο Πρόεδρός της και τη θέση του παίρνει ο N. Aντωνάκης, επίσης μέλος της οργάνωσης. Kατά τα λοιπά, η τροποποίηση του καταστατικού περιορίστηκε στη διαγραφή της Γ σειράς των μέσων υλοποίησης, δηλαδή στις αφίσες και τα έντυπα».
 Η… ιδέα για τη σύσταση της ΟΝΝΕΔ Α.Ε. δεν ήταν επιτυχής και ο Πρόεδρος αναγκάστηκε,, μετά τις αποκαλύψεις, σε παραίτηση. Το 2009 τον «βρίσκουμε» στο γραφείο Τύπου του τότε υπουργού Μεταφορών και φίλου του, Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς και στα διοικητικά συμβούλια της ΕΥΑΘ και της «Τραμ Α.Ε.». όπως μας πληροφορεί πολυ καλά το kentrinews.gr

Ποιός είναι ο κύριος;

Μα όλοι γνωρίζουν τον κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο. Ηταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α.Ε. Εγίνε της ΟΝΝΕΔ. Γιατι να μην γίνει και της ΝΔ?

Θα τον συναντήσουμε ξανα σε λίγες μέρες. Αυτά έτσι για να πάρουμε μια πρώτη γεύση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου