11 Μαΐου 2013

Σχολείο - Εξεταστικό κάτεργο σκέφτηκαν να γράψουν! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!

1 σχόλια
Γράφει ο Καθηγητής:




Γιατί είναι αριστερό να υποστηρίζεις την Απεργία των καθηγητών; 

Αυτή η ερώτηση μου ήρθε αρχικά απο τις δηλώσεις του  εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ του κ.Κουράκη που στην προσπαθεια του να βρει επιχειρήματα για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει την Απεργία είπε το θεικό: "Οχι δεν είναι πρώτα ο μαθητής, ούτε ο άρρωστος. Εϊναι πρώτα ο καθηγητής, Πρώτα ο Γιατρός" .

Και εκεί που αναρωτιόμουν και έλεγα δεν γίνεται να είναι αριστεροί μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει ανακοίνωση το Γραφείου Τύπου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τα λέει όλα με ένα τίτλο :

"Η νίκη του αγώνα των καθηγητών, νίκη όλου του λαού: Για δουλειά, παιδεία, ελευθερία" , ενώ γράφουν λίγο παρακάτω: "Ο αγώνας των καθηγητών μπορεί να είναι νικηφόρος εάν στηριχθεί στη μαζική τους συμμετοχή, στις συνελεύσεις, στις διαδηλώσεις, στις απεργιακές επιτροπές, παντού!"

Εντάξει, κάθε φορά που διαβάζω για Νικηφόρο Αγώνα μέσα απο την ταξική πάλη στις συνελεύσεις,τις διαδηλώσεις,τις απεργιακές επιτροπές των απανταχου εργαζομένων το προσπερνάω διακριτικά και γιαυτό δεν θα το σχολιάσω πάλι.
Απλά θέλω μόνο να τονίσω οτι ο συνδυασμός των τριών παραπάνω αγωνιστικών τμημάτων - συνέλευση - διαδήλωση - απεργιακές επιτροπές-  απέχει παρά πολυ απο το παντού..!
Δεν χρειάζεται σε κάθε σας πρόταση να χρησιμοποιείται αυτά τα τρία λες και τα ξέρει όλος ο κόσμος και άμεσα μπορεί να έρθει να αγωνισθεί και να παλέψει μαζί σας για τα εργασιακά δεδομένα. Επίσης οι λέξεις αυτές και οι φράσεις αυτές + την φοβερή λέξη ( αγώνας ) πλέον αρχίζουν και ξεφτίζουν. Υπαίτιοι προφανώς είστε εσείς. Τις χρησιμοποιείτe παντού και πάντα. Δεν χρειάζεται. Κουράζει.

Αυτά γενικά. Στο θέμα της ΟΛΜΕ τώρα.



Γράφουν λίγο παρακάτω στην ανακοίνωση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ : "Η κυβέρνηση τολμά να κατηγορήσει τους καθηγητές για παιχνίδι με τον κόπο και την αγωνία των μαθητών. Έχοντας δημιουργήσει ένα σχολείο-εξεταστικό κάτεργο"

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!!
Σχολείο - Εξεταστικό κάτεργο σκέφτηκαν οι τύποι να γράψουν!
Respect στον κύριο που συνέταξε αυτές τις θρυλικές λέξεις! Πρέπει να σε συγχαρώ γιατι μόλις απέκτησατε και σεις δικαίωμα να στηρίξετε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ...! Και αποκτήσατε αυτό το δικαίωμα προφέρωντας τρείς μόνο λέξεις : Σχολείο - Εξεταστικό Κάτεργο. 

Μπράβο σας καταφέρατε και γίνατε και πάλι οι γνωστοί γραφικοί Αριστεροι που έχει βαρεθεί να ακούει ο κοσμος. Αυτοί οι Αριστεροί που κάνουν λέξεις με νόημα να ξεφτίζουν σε χρόνο dt, λέξεις όπως Αγώνας και Απεργία.
..


Στο τέλος αναφέρεται πως: Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών.Η μάχη ξεκίνησε. Να πάρουμε όλοι θέση.

 

Επειδή λοιπόν και τα Φοιτητικά Ιδρύματα έχουν καταντήσει ΣΧΟΛΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ θα κατεβάσετε κανένα πλαίσιο για ΚΑΤΑΛΗΨΗ;


Πάντως, ο Άδωνις το είπε πολύ ωραία.
Στην Νέα Ελλάδα εκπαιδευτικός που κάνει 6 χρόνια να μπει σε αίθουσα διδιασκαλίας δεν θα υπάρχει. Είτε το θέλετε είτε όχι.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o probokatoras deksios pou egrapse to arthro poios einai?

Δημοσίευση σχολίου