17 Οκτωβρίου 2013

Αβραμόπουλος: Πέντε «χορηγοί» εκδήλωσαν πρόθεση να πληρώσουν για τα καύσιμα των αρμάτων στις παρελάσεις

0 σχόλια

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας συνέκρινε τους πρόθυμους επιχειρηματίες με τους εθνικούς ευεργέτες Ζάππα και Μπενάκη - Επιμένει να καταργηθεί η διπλή στρατιωτική παρέλαση και στην 28η Οκτωβρίου και την 2η Μαρτίου ο Αβραμόπουλος

Δεν είναι ένας αλλά πέντε οι χορηγοί που εκδήλωσαν πρόθεση να προσφέρουν τον οβολό τους -συνδράμοντας οικονομικά ως χορηγοί- προκειμένου να «φουλάρουν» τα ρεζερβουάρ των αρμάτων μάχης και των πολεμικών αεροσκαφών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Βέβαια, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι τα ποσά δεν αποτελούν «χορηγίες» επισήμανε ότι «δεν θα μπουν αυτοκόλλητα με τα λογότυπα εταιριών στα τανκς» και επικαλέστηκε τους εθνικούς ευεργέτες Ζάππα και Μπενάκη για να υποστηρίξει ότι οι δωρεές τους δεν ήταν χορηγίες.

Πέραν αυτών ο κ. Αβραμόπουλος εξέφρασε την προσωπική του άποψη για τις παρελάσεις λέγοντας ότι το καλύτερο θα ήταν να διεξάγεται μόνο μια παρέλαση κάθε χρόνο εναλλάξ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τόνισε όμως ότι αυτές οι παρελάσεις πρέπει «να έχουν τα πάντα. Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει τα άρματα μάχης και τα αεροσκάφη και θέλει να τα βλέπει. Αυτό άλλωστε τονώνει και το εθνικό φρόνιμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου