22 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση που παράσχει στήριξη στο ΠΑΣΟΚ

0 σχόλια
Πλάτες στον Ευάγγελο Βενιζέλο κάνει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με ανακοίνωση της Κουμουνδούρου η οποία τονίζει, «για δεύτερη φορά, μετά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η ΝΔ κάνει πλάτες στον εταίρο της και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ χάριν της μνημονιακης αλληλεγγύης και της παραμονής της στην κυβέρνηση».

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία δίνεται απάντηση στη δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου, όπου οποία η κυβέρνηση εκφράζει τη στήριξή της στον κ. Βενιζέλο για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «Βάλθηκε να μας κάνει να ξεχάσουμε τις δηλώσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, που κατήγγειλαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τις τεράστιες ευθύνες του γύρω από την υπόθεση των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, χαρακτηρίζοντάς τον ως συνήγορο του Α. Τσοχατζόπουλου».

Ενώ τέλος η Κουμουνδούρου καταλήγει, «το μόνο που επιτυγχάνουν σήμερα, είναι να εμπεδώνουν την αντίληψη που έχει ο κόσμος για αυτούς, ότι από κοινού ευθύνονται για τη διαφθορά, τη διάχυτη ανομία και τις μίζες που υπήρξαν τα βασικά χαρακτηριστικά του πάλαι ποτέ κραταιού δικομματισμού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου