6 Νοεμβρίου 2013

Δραχμολάγνο αποκαλεί τον εαυτό του ο Κώστας Χαρδαβέλλας!...

0 σχόλια

Αυτοκριτική που σοκάρει...
Στις 9 Nοεμβρίου του 2012, ο Κώστας Χαρβαδέλλας έγραψε στο Newsbomb.gr ένα άρθρο με τον τίτλο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα...




Στις 5 Νοεμβρίου του 2013 ο Κώστας Χαρβαδέλλας έγραψε στο Newsbomb.gr ένα άρθρο με... τον τίτλο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.


Στο άρθρο του στις 9 Nοεμβρίου του 2012, ο Κώστας Χαρβαδέλλας κατέληξε ως εξής:

Εδώ και τώρα έξοδος από την ευρωζώνη. Αυτή είναι μία θαρραλέα, πατριωτική απάντηση στους γκάνγκστερ της τρόικα. Και σας το λέει αυτό ένας δημοσιογράφος που 2,5 χρόνια τώρα, σ' αυτή την κρίση που ζούμε, πάλευε για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, πιστεύοντας ότι το μέλλον της χώρας είναι εκεί.

Αλλά δεν ήξερα ότι έχουμε να κάνουμε με γκάνγκστερ και ανελέητους δολοφόνους του ελληνικού λαού.Αυτό λοιπόν το ελληνικό, πατριωτικό «όχι» πρέπει σήμερα κιόλας να το πει ο πρωθυπουργός. Και το ερώτημα μου είναι, αν έχει το κουράγιο για μία τέτοια εθνική έγερση ο Αντώνης Σαμαράς.

Στο άρθρο του στις 5 Nοεμβρίου του 2013, ο Κώστας Χαρβαδέλλας κατέληξε ως εξής:

Ας τελειώνει λοιπόν αυτό το παραμύθι περί δραχμής και όσοι δραχμολάγνοι απόμειναν σε αυτή τη χώρα να πάνε για ύπνο.
(...)
Εμείς έτσι κι αλλιώς με τις εγκληματικές επιλογές των κυβερνήσεων Παπανδρέου στροβιλιζόμαστε σε μία απέραντη δυστυχία που κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει.
Όμως τουλάχιστον για τα παιδιά μας ας μην τους παραδώσουμε μία χώρα ανύπαρκτη για την Ευρώπη, βυθισμένη στην κόλαση ενός νομίσματος που δεν θα το υπολογίζει κανείς.

Nα τον ακούτε τον Κώστα τον Χαρβαδέλλα.

parapolitiki.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου