6 Νοεμβρίου 2013

Πρωινό σεξ: Ποιες δικαιολογίες τον ξενερώνουν;

0 σχόλια

Την επόμενη φορά που θα ξυπνήσει με... όρεξη, φρόντισε να μην πεις τις παρακάτω δικαιολογίες για το αποφύγεις

Ξυπνάς το πρωί με πρησμένα μάτια και δυσάρεστη αναπνοή και το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το σεξ. Σε αντίθεση με τους άντρες που όχι μόνο ξυπνάνε ορεξάτοι και… έτοιμοι για δράση κάθε πρωί, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις προτιμούν το πρωινό από κάθε άλλο είδος σεξ!

Μια φράση όμως, είναι αρκετή για να τον ξενερώσει μια και καλή! Δες τις πιο συνηθισμένες δικαιολογίες που λέμε για να αποφύγουμε το πρωινό σεξ και μπορεί να του χαλάσουν τη διάθεση μια και καλή:

-Δεν έχω πλύνει τα δόντια μου:

Και εκεί που σε έχει πάρει αγκαλιά και σε φιλάει όλο πάθος, εσύ πετάς τη χειρότερη ατάκα ever! Προφανώς δεν τον απασχολεί αν η αναπνοή σου δεν μυρίζει δυόσμο και το πιθανότερο είναι να μην έχει προλάβει να πάει ούτε και εκείνος μέχρι το μπάνιο. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που τον νοιάζει εκείνη τη στιγμή, οπότε αν θέλεις να σώσεις τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερα μην το ξαναναφέρεις.

-Βιάζομαι να πάω στο γραφείο:

Ενώ κάθε μέρα περνάς 20-30 λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη για να ετοιμαστείς για τη δουλειά, του λες κατάμουτρα ότι δεν θέλεις να αφιερώσεις ένα τεταρτάκι μαζί του στο κρεβάτι. Αν όντως σπαταλάς αρκετή ώρα για να βαφτείς και να ντυθείς πριν το γραφείο, μην ξεστομίσεις τη συγκεκριμένη δικαιολογία για να αποφύγεις το πρωινό σεξ, γιατί θα σου θυμώσει (και με το δίκιο του).

Διαβάστε περισσότερα στο Faysbook www.faysbook.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου