9 Νοεμβρίου 2013

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει

0 σχόλια

'Εφερε την πρόταση δυσπιστίας, κάνοντας επί της ουσίας εξαγωγή των εσωτερικών του προβλημάτων - Στην ψηφοφορία θα δηλώσει «παρών»

Την πρόθεσή του να δηλώσει «παρών» στην ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος προσαρμόζοντας την θέση του με αυτή της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Λοβέρδος εξήγησε ότι «δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε με μια κυβέρνηση … Χάλασε η κυβέρνηση αντί να φτιάξει, για αυτό την καταγγείλαμε όταν έκλεισε η ΕΡΤ».

Σημείωσε ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας εξαγωγή εσωτερικών του προβλημάτων έφερε την πρόταση δυσπιστίας. Ενώ πανθομολογείται ότι δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει, θέλει να ρίξει κυβέρνηση. Και παράλληλα, συσπειρώνει την απόσυσπειρωμένη ΚΟ της ΝΔ. Δεν στηρίζουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση. Λέμε όχι στον ψευτοδικομματισμό. Όχι στην πολιτική αποσταθεροποίηση. Αν η δική μας βουλή μπορούσε να δώσει άλλη λύση, θα την προκρίναμε εδώ και τώρα. Καταδικάζουμε τον λαϊκισμό και τακτικισμό και δημαγωγία, θα ψηφίσουμε παρών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου