26 Μαρτίου 2014

Εσείς; Πήρατε το μήνυμα της παρέλασης όπως ο Μεϊμαράκης;

0 σχόλια

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την ολοκλήρωση της χθεσινής στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Θέλω να συγχαρώ τους Αρχηγούς των Επιτελείων, όλα τα Στελέχη, τους Άνδρες και τις Γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την μεγαλειώδη παρέλαση.

Αυτή η παρέλαση στέλνει το μήνυμα ότι σιγά σιγά αφήνουμε πίσω μας με σταθερά βήματα την Ελλάδα της κρίσης, της μιζέριας, των μνημονίων και προχωράμε σταθερά, αργά, αλλά με τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και με την εμπνευσμένη ηγεσία μας, προς την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, την Ελλάδα του κύρους. Μια Ελλάδα ισχυρή, που μπορεί να δώσει και πάλι τα νέα μηνύματα που πρέπει. Σήμερα με την παρέλαση αυτή πήραμε ένα μήνυμα ότι πραγματικά μπορούμε να ελπίζουμε, μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία και να εμπνεόμαστε από τους άντρες και τις γυναίκες που συμμετείχαν στην σημερινή παρέλαση. Χρόνια πολλά.»

Σχόλιο: Θα σας ρωτήσω ευθέως και χωρίς περιστροφές: εσείς λάβατε το μήνυμα ότι σιγά σιγά αφήνουμε πίσω μας με σταθερά βήματα την Ελλάδα της κρίσης, της μιζέριας, των μνημονίων και προχωράμε σταθερά, αργά, αλλά με τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και με την εμπνευσμένη ηγεσία μας, προς την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, την Ελλάδα του κύρους;

Απαντήστε με ένα «ναι» ή με ένα «όχι», είναι σοβαρό το θέμα. Μας φαινόταν ανόητη η υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ ότι όλα μπορούν να αλλάξουν «με ένα άρθρο σε ένα νόμο» αλλά εδώ φαίνεται ότι υπάρχει μια ευκαιρία να αλλάξουν όλα με μια παρέλαση.

www.parapolitiki.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου