23 Μαρτίου 2014

Ποια έλεγε ο Λαγός «πρόστυχη ναζιστούλα»;

0 σχόλια

Ποια έλεγε ο Λαγός «πρόστυχη ναζιστούλα»;

Αποκαλυπτικά sms από τη δικογραφία για τον προφυλακισμένο βουλευτή της ΧΑ

Απίστευτους διαλόγους και μηνύματα που «καίνε» τον Γιάννη Λαγό συμπεριλαμβάνει η  δικογραφία για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν εκείνος στον οποίο λογοδοτούσαν οι τοπικές οργανώσεις του Πειραιά και τον οποίο ενημέρωναν μετά τις επιθέσεις που έκαναν συχνά κατά αντεξουσιαστών και μεταναστών. 

Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Γιάννης Λαγός καθοδηγούσε επιθέσεις και συμμετείχε ενεργά σε επεισόδια.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλούν τα σχόλια που έκανε προς τη σύντροφό του αλλά και προς την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Συγκεκριμένα, τα νέα στοιχεία από τους διαλόγους και τα μηνύματα από το κινητό του αποκαλύπτουν ότι αποκαλούσε τη σύντροφό του, Νικόλ, «πρόστυχη ναζιστούλα» καθώς και ότι την είχε ενημερώσει για την επίθεση χρυσαυγιτών στο στέκι «Το Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. 

Ο διάλογοι του ζευγαριού είχαν ως εξής: 

Λαγός: «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος έκαναν προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα»
Νικόλ: «Ο άντρακλάς μου δέρνει... λα λα λα. Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;»

Σε άλλο μήνυμα της γράφει: «Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ πρόστυχη ναζιστούλα». 

Μάλιστα, ο Λαγός φαίνεται πως ζήλευε και τον Ηλία Κασιδιάρη τον οποίο η σύντροφός του εκθείαζε!

«Και παράκουσες τις εντολές μου, να μην πεις ονόματα. Και με εξευτέλισες εμένα, εκθειάζοντας τον Κασιδιάρη. Και με σέβεσαι κιόλας εμένα. Το θέμα είναι πως για μένα στα παλιά σου τα παπούτσια όλα», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Λαγού.

Η Ουρανία  Μιχαλολιάκου


Πάντως, από τη δικογραφία προκύπτει ότι ο Γ. Λαγός δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Συγκεκριμένα, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής από τη Θεσσαλονίκη είχε γράψει σε μήνυμα προς τον Λαγό: «Να ξέρεις Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. Άσε, τραγική κατάσταση. Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλη τη φοβούνται». 

Επίσης, σε άλλα μηνύματα ο Λαγός παραδέχεται ουσιαστικά επιθέσεις χρυσαυγιτών κατά αντεξουσιαστών. 

Ειδικότερα, στην προσπάθειά του να κρατήσει από την οργάνωση γυναίκα που διαφωνούσε με τα ναζιστικά ιδεώδη, της έστειλεμήνυμα στο κινητό της και την απείλησε.

«Μιας κι έγινες αναρχικιά λοιπόν, πες στους φίλους σου ότι θα συνεχίσω να τους μακελεύω όπου τους βρίσκω. Τους έχω κάνει ρεζίλι. Τους βρίσκω και τους στέλνω στο νοσοκομείο. Και θα στείλω πολλούς ακόμη. Πες τους τα αυτά αναρχική Μαριάννα. Όσο για σένα, κάτσε εκεί και βρίζε με. Σας έχω γραμμένους όλους. Και σήμερα να σκοτωνόμουν, δε με νοιάζει. Ήδη έχω ανθρώπους που σκοτώνονται για μένα. Θα σας μακελέψω μέχρι τέλους. Πήγαινε στους φίλους σου τους αναρχικούς και τους Πακιστανούς». 

Αυτό ήταν το μήνυμα του Γιάννη Λαγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου