23 Μαρτίου 2014

Μπουραντάς σε Μπόλαρη: Προχώρα, Σε στηρίζουμε..

0 σχόλια
Την πόλη των Σερρών επισκέφτηκε την Κυριακή 23 Μαρτίου ο καθηγητής και επικεφαλής της Κοινωνίας Αξιών, Δημήτρης Μπουραντάς, στο πλαίσιο βιβλιοπαρουσίασης και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και ανεξάρτητο βουλευτή Μάρκο Μπόλαρη.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπουραντάς ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει ο Μάρκος Μπόλαρης και του δήλωσε την στήριξη του πολιτικού σχηματισμού Κοινωνία Αξιών στο πρόσωπο του.

Λίγα λόγια για τον επικεφαλή της Κοινωνίας Αξιών. Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σχόλιο Πρωταγωνιστή: Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι σχηματισμοί και κινήσεις εκδηλώνουν  την στήριξή τους στην παράταξη του κ. Μπόλάρη κάνοντας τη μάχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου