22 Μαρτίου 2014

Τελευταίος στο ΕΣΠΑ, πρώτος στα καφέ της Φιλοθέης με Χρυσή Αυγή & τέως

0 σχόλια
Η στήλη δεν γνωρίζει που έμαθε ο (φωτεινός παντογνώστης) Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αποκαλούμενος και «Τζίτζι της Φιλοθέης» να (μην) απορροφά κονδύλια του ΕΣΠΑ: Μήπως στην Φιλοθέη (και τα καφέ της) όπου έζησε και μεγάλωσε ή μήπως του τα έμαθε ο («θείος») Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ που ξεπούλησε τα «ασημικά» της Ελλάδας;
Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο (φιλο-χρυσαυγίτης) Τζίτζι επιμένει να εκτίθεται όπως κάνουν καθημερινά οι φίλοι του οι χρυσαυγίτες, η στήλη επαναλαμβάνει για τελευταία φορά ότι :
-Στις 30/6/2011 οι συμβασιοποιήσεις του Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν 1.345 δισ. έναντι 2.103 δισ. του συνόλου του προγράμματος (ποσοστό 63,9%) και οι πληρωμές 577,4 εκατ. ευρώ (ποσοστό 27,4% του συνόλου του προγράμματος).
-Στις 31/12/2013 οι συμβασιοποιήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ήταν 2.6319 δισ. έναντι 2.6131 δισ. του συνόλου του προγράμματος (ποσοστό 100,7%) και οι πληρωμές 1423,1 εκατ. ευρώ (ποσοστό 54,4% του συνόλου του προγράμματος).
Αυτό, όσο κι αν θέλει να παραποιήσει την πραγματικότητα ο Τζίτζι (σ.σ. άλλωστε οι φίλοι του οι χρυσαυγίτες το ξέρουν πολύ καλά αυτό βαπτίζοντας τους ναζιστικούς χαιρετισμούς, «χαιρετισμούς νίκης», τις ναζιστικές φορεσιές «αποκριάτικες ενδυμασίες» κλπ) σημαίνει ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με 36,8% στις συμβασιοποιήσεις και 27% στις πληρωμές είναι τελευταία στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ τα δυόμιση τελευταία χρόνια.
Υ.Γ  1 Η διαφορά στο ύψος του προγράμματος μεταξύ του 2011 και του 2013 προκύπτει από τα στοιχεία των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης και οι συγκρίσεις γίνονται, όπως για όλα τα ΠΕΠ, με βάση τα επικαιροποιημένα, κάθε φορά,  στοιχεία. Εκτός αν ο Τζίτζι ήθελε η aftodioikisi.gr να «ρίξει» τους συναδέλφους του περιφερειάρχες για να βγει αυτός στον αφρό. Εντύπωση όμως προκαλεί γιατί δεν αναφέρεται ο  Τζίτζι στους απόλυτους αριθμούς του ΕΣΠΑ αλλά παραθέτει μόνο ποσοστά.
ΥΓ2 Η στήλη δεν γνωρίζει ποιους χαρακτηρισμούς θεωρεί απαράδεκτους ο Τζίτζι: Το «Τζίτζί της Φιλοθέης» (μήπως δεν είναι περήφανος που μεγάλωσε στη Φιλοθέη και όχι στη Μακεδονία που θέλει να κυβερνήσει;) ή στο «φιλο-χρυσαγίτης (ας μας πει τότε ότι μετάνιωσε για όσα είπε και έκανε στην περσινή παρέλαση)
ΥΓ3 Επειδή στην aftodioikisi.gr είμαστε σκληρά εργαζόμενοι και δεν έχουμε επικοινωνιολόγους τους οποίους να πληρώνουμε με χρήματα του ελληνικού λαού για να γράφουν ανακοινώσεις, όπως ο Τζίτζι, σταματάμε εδώ. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τους «βασιλικούς γόνους» που το μόνο που έχουν κάνει στη ζωή τους είναι να εκμεταλλεύονται το όνομά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου