22 Νοεμβρίου 2014

Όταν το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ μετατρέπεται σε προσωπικό blog του Βενιζέλου και της παρέας του

0 σχόλια
pasok_1_22112014.png

Screenshot από το επίσημο site του ΠΑΣΟΚ, του οποίου αν δει κανείς το slideshow υποδοχής ενός επισκέπτη θα καταλάβει ότι μοιάζει περισσότερο με προσωπικό ιστολόγιο του Βαγγέλη Βενιζέλου, παρά για επίσημη σελίδα κόμματος.
 Συνεχίζουμε την περίηγησή μας στον ιστότοπο του ΠΑΣΟΚ και πάμε εκεί που λέει "Κίνημα"

pasok_2_22112014.png

Σε κάθε πολιτισμένη ιστοσελίδα ακόμα και του πιο μικρού κόμματος θα δεις το Καταστατικό και την ιδρυτική διακήρυξη. Αντίθετα αυτό απουσιάζει, με την μόνη μνεία να είναι τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, με άλλα λόγια ποιοι κατέχουν τα κομματικά και κοινοβουλευτικά αξιώματα, γιατίέτσι φαντάζεται το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος και οι ακόλουθοί, του, όπως βλέπετε και από την φωτό του Μήτσου του Καρύδη.

Πάμε λίγο πιο κάτω να δούμε αν υπάρχει ένας τρόπος να μπεις στο ΠΑΣΟΚ. Πες ότι σου την βάρεσε βρε αδελφέ και θέλεις να μπεις στον κόμμα για κάποιον τυχαίο λόγο, επειδή βγήκε το ζιβάγκο από την γκαρνταρόμπα σου.

pasok_3_22112014.png

Και εκεί τίποτα. Δεν υπάρχει τρόπος να εγγραφείς στο ΠΑΣΟΚ σήμερα. Παρά μόνο πρέπει με το στανιό στον πάτο του ιστοτόπου να διαβάσεις τους κλασσικούς της σοσιαλδημοκρατίας όπως είναι οι Γιάννης ο Τούντας και ο Χρηστάρας ο Πρωτόπαπας.

Θα σου πει η Τρικούπη ότι το site είναι σε δοκιμαστική λειτουργία. Αυτό το επιχείρημα είναι της πλάκας γιατί όταν φτιάχνεται ένα κόμμα ή μια οργάνωση, το πρώτο πράγμα που φιλοξενεί η σελίδα του είναι το καταστατικό κι ένας τρόπος να μετέχεις στο εγχείρημα. Το γεγονός ότι οι διαχειριστές της σελίδας έχουν μετατρέψει την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ σε προσωπικό blog του Βενιζέλου και της παρέας του, μαρτυρά, έστω και δοκιμαστικά, τις προτεραιότητες εκείνων που ηγούνται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ.

-Μην έρθεις και γραφτείς στο ΠΑΣΟΚ, γιατί θα μας χαλάσεις το μοίρασμα των κουκιών στην ΔΗ.ΠΑΡ.

-Μην ψάχνεις για καταστατικό, γιατί νόμος είναι ο φετφάς του Βενιζέλου

-Μην αναζητήσεις την πρόσφατη ιστορία του κόμματος, αφού εκείνη άρχισε να γράφεται από τον Μάρτιο του 2012

pasok_4_22112014.png
  
www.epikairo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου