5 Ιανουαρίου 2012

«Τα κόμματα της κυβέρνησης ζουν στον μικρόκοσμο τους»

0 σχόλια
«Τα κόμματα της κυβέρνησης ζουν στον μικρόκοσμο τους»
Επίθεση στα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Δημήτρης Ζαφειριάδης.
«Το πρόβλημα της κυβέρνησης Παπαδήμου είναι ότι τα κόμματα που συμμετέχουν σ’ αυτήν ζουν στο μικρόκοσμο τους» είπε ο Δημήτρης Ζαφειριάδης και κατηγόρησε τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ ότι διχάζονται και ασχολούνται με την εσωκομματική αντιπαράθεση για τη.....
διαδοχή, αδιαφορώντας για το κυβερνητικό έργο.
«Η ηγεσία της ΝΔ αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση που συμμετέχει, επειδή δεν θέλει να λάβει αναγκαίες αποφάσεις που έχουν κόστος. Ο κ. Καρατζαφέρης με καθημερινές δηλώσειςαναζητά άλλοθι για να αποχωρήσει όποτε θα τον βολέψει» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
«Την ώρα που η Ελλάδα έχει μπροστά της την πιο δύσκολη διαπραγμάτευση, τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενισχύουν τη σύγχυση και το έλλειμμα εμπιστοσύνης στην κοινωνία» σημείωσε ο Δημήτρης Ζαφειριάδης, που αναφέρθηκε και στο θέμα των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Πιο συγκεκριμένα, κάλεσε την κυβέρνηση και την τρόικα να συνειδητοποιήσουν ότι οι αδυναμίες του εφαρμοζόμενου προγράμματος δεν συνδέονται με τον ιδιωτικό τομέα, αλλά με τον ανεδαφικό σχεδιασμό των αποκρατικοποιήσεων, τις κοινωνικές επιπτώσεις τής πολύ μεγάλης ανεργίας και το πάγωμα της οικονομικής δραστηριότητας.
«Λύσεις στο πλαίσιο των υφιστάμενων δημοσιονομικών στόχων, μπορούν να υπάρξουν με κύρια εργαλεία πρόσθετες περικοπές δαπανών, τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που καθυστερούν μήνες τώρα» τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.
ΠΗΓΗ: real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου