29 Μαΐου 2012

Τηρείται η δέσμευση για άνοιγμα του ΠΑΣΟΚ στην Νέα Γενιά

1 σχόλια
Επιτέλους το ΠΑΣΟΚ έκανε άνοιγμα στην Νέα Γενιά. Πιο συγκεκριμένα με τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ να τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, στην ιδιαίτερα ευαίσθητη περιφέρεια (μονοεδρική) της Θεσπρωτίας, από όπου και κατάγεται.

Το ΠΑΣΟΚ επιτέλους κάνει την στροφή που υποσχέθηκε ο Πρόεδρός του με ανανέωση των ψηφοδελτίων. Είχε επιχειρηθεί κάτι ανάλογο αλλά όχι ίδιο και στις εκλογές της 6ης Μαΐου αλλά για τους γνωρίζοντες αυτό σηματοδότησε περισσότερο μία διευθέτηση σε επίπεδο κορυφής παρά ως μία γνήσια ανανεωτική πολιτική πράξη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Κώστας Πανταζής δέχτηκε την πρόταση να είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και δεν το αποδέχθηκε, κάτι που έκανε για τον τόπο από τον οποίο και κατάγεται. Με αυτόν τον τρόπο ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ έστειλε το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται στρατιώτες των οποίων η προσωπική καταξίωση θα περνά μέσα από την μάχη των πολιτικών θέσεων και μέσα από την καταξίωση του συνόλου.

Οι διευθετήσεις κορυφής λοιπόν δείχνουν να τελειώνουν και πρώτος και καλύτερος δείχνει να το καταλαβαίνει ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλό αγώνα. 

Οι νέοι άνθρωποι είναι περισσότερο χρήσιμοι από ποτέ στην πολιτική ζωή του τόπου.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

*τηρείται...

Δημοσίευση σχολίου