12 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζει να προκαλεί σάλο η αποκάλυψη του πρωτΑΓΩΝΙΣΤΗ ... Ρίχνει τους τόνους ο Βενιζέλος, έμμεση απάντηση από Σήμιτη, απαξίωση από Παπανδρέου

0 σχόλια
Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του πρωτΑΓΩΝΙΣΤΗ για τη σκληρή επίθεση του κ.Βενιζέλου προς τους προκατόχους του κ. Σημίτη και κ. Παπανδρέου (Σέρρες: Σε κατάσταση πανικού ο Βενιζέλος επιτίθεται σε Παπανδρέου, Σημίτη και Μπόλαρη ). Μεγάλη μερίδα του δημοσιογραφικού κόσμου ασχολήθηκε με το θέμα και το συμβάν πήρε τέτοια έκταση που ανάγκασε την Ιπποκράτους να ρίξει τους τόνους τονίζοντας πως η δήλωση ήταν απόρροια του εκνευρισμού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τις επιθέσεις των παρευρισκομένων. 

Ως έμμεση απάντηση στον κ. Βενιζέλο και τις αιχμές σε βάρος του που άφησε στην ομιλία του στις Σέρρες την προηγούμενη Κυριακή, είναι το δελτίο τύπου που μοίρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Σύμφωνα με αυτό, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης από τη Δευτέρα βρίσκεται στη Βιένη μετά την επίσημη πρόσκληση του καγκελαρίου Werner Faymann προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Καγκελαρίου της Αυστρίας, Franz Vranitzky. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε κατά τη χθεσινή ημέρα ιδιαίτερη συνάντηση μιας ώρας με τον πρόεδρο της χώρας και στη συνέχεια συμμετείχε σε επίσημο δείπνο με άλλους πρ. Ευρωπαίους πρωθυπουργούς , όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της Ε.Ε και ο τρόπος αντιμετώπισής τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το egiakoumis.com, στη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών όπως επισημαίνεται με νόημα από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, ήταν οι κύριοι Σρέντερ, Γκουντιέρες, Κλίμα, Νταλέμα και Σαρκοζί. Από την Ελλάδα προσκεκλημένος ήταν ο Κώστας Σημίτης.

Ο κ. Σημίτης έκανε γνωστό τις επαφές του μέσω δελτίου τύπου και επειδή δεν συνηθίζει κάτι τέτοιο, εκτιμάτε ότι δημοσιοποίηση των επαφών του στη Βιένη, είναι απάντηση στα όσα του είπε ο κ. Βενιζέλος την προηγούμενη Κυριακή στις Σέρρες. Η κίνηση αυτή από τον δημοσιογραφικό κόσμο χαρακτηρίστηκε και ως επίδειξη δύναμης του κ. Σημίτη προς τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δείχνοντας την Ευρωπαϊκή του αναγνωρισιμότητα σε αντίθεση με τις δικές του φτωχές επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα.


Ο Γιώργος Παπανδρέου με την σειρά του αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του θεώρησε άστοχη την τοποθέτηση του κ. Βενιζέλου λέγοντας πως την ώρα που η πατρίδα κινδυνεύει και ο κόσμος πεινάει εμείς πρέπει αγωνιζόμαστε ενωμένοι σαν έθνος και να δώσουμε λύσεις. Δεν βοηθά σε τίποτα το κυνήγι μαγισσών...

Το όλο θέμα βέβαια προσπάθησε να θαφτεί από το επικοινωνιακό επιτελείο του Βενιζέλου και θα τα είχαν καταφέρει αν το αυτί μας δεν άκουγε την τοποθέτηση και δεν δημοσιοποιούσε το συμβάν. Να διευκρινίσουμε ότι ο πρωτΑΓΩΝΙΣΤΗΣ δεν είναι τοπικό blog όπως αναφέρει μεγάλη μερίδα του τύπου αλλά ένα πανελλαδικό δημοσιογραφικό blog που στόχο έχει να υπερασπιστεί την ακηδεμόνευτη δημοσιογραφία.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου