14 Δεκεμβρίου 2012

Σοκ με «Σόφο»!

0 σχόλια

Οι φόβοι της πελματιαίας απονευρωσίτιδας στο αριστερό πόδι επιβεβαιώθηκαν κι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα! Τουλάχιστον 2 μήνες ο συνήθης χρόνος απουσίας!



Με δική του ευθύνη, όπως αποκάλυψε στην ΕΡΑ Σπορ, ο «Σόφο» επέστρεψε νωρίτερα στη δράση, αλλά μόνο σε καλό δε βγήκε στον ίδιο και στονΠαναθηναϊκό. Έπειτα ελάχιστα δευτερόλεπτα συμμετοχής απέναντι στην Κίμκι αποχώρησε με νέους πόνους στο αριστερό πέλμα και κατά την επιστροφή της ομάδος απ' τη Μόσχα άπαντες πληροφορήθηκαν αυτό που φοβόντουσαν: πελματιαία απονευρωσίτιδα!

Ο παίκτης θα ακολουθήσει θεραπεία κι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 15 ημέρες, αλλά στονΠαναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά πως ο τραυματισμός του μόνο απλός δεν είναι. Ο συνήθης χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται τουλάχιστον στους 2 μήνες, ενώ υπάρχουν παραδείγματα με μεγαλύτερο διάστημα απουσίας, έστω κι αν όχι συνεχόμενα (βλ. Ναβάρο).

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή, αφού σε σχεδόν δύο εβδομάδες κάνει τζάμπολ το ΤΟΡ 16 (27/12) κι η παρουσία του 27χρονου κρίνεται απαραίτητη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου