3 Ιανουαρίου 2013

"Ζωντανέψτε" τους ανθρώπους!

0 σχόλια
   Χρόνια σας πολλά ευτυχισμένο το νέο έτος όλα καλά να σας πάνε και ο,τι επιθυμείτε. Σε μια από τις κλασσικές βόλτες μου πλέον αναζητώντας θέμα για άρθρο, παρατήρησα πως οι πιο πολύ άνθρωποι περπατούν στον δρόμο λες και είναι σε μόνιμο λήθαργο. Ζωντάνια πουθενά. Για αυτό λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι μερικούς τρόπους έτσι ώστε να διατηρούμε τον κόσμο σε εγρήγορση.
   Καταρχήν, μπορείς όπως περπατάς στον δρόμο και δεις 2 ανθρώπους να συζητάνε να πας κοντά και να φωνάξεις :"Συγγνώμη, δεν έχω να πω ΤΙΠΟΤΑ". Επιπλέον πόσες φορές μας έχουν σταματήσει στον δρόμο να μας ρωτήσουν για το τι ώρα είναι; Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί αυτό απαντήστε με στόμφο "είτε είναι 6:10 είτε ο Mickey Mouse είναι ξαναμμένος".
   Τα περισσότερα από αυτά που έχω να προτείνω αφορούν πωλητές γιατί αυτοί χρειάζονται ειδική βοήθεια. Αυτό που μπορείτε να κάνετε παραδείγματος χάρη, είναι να πάτε σε ένα μαγαζί με δώρα και να ζητήσετε το δώρο σας. Πείτε του "είδα την πινακίδα σας και είπα να μπω να πάρω το δώρο μου για να μην με ψάχνετε μετά" Δεν εντυπωσιάζεται αλλά τον κρατά σε εγρήγορση. Κάτι άλλο που αξίζει να δοκιμάσετε είναι να πάτε σε ένα από αυτά τα ήσυχα μαγαζάκια που λειτουργούν την Κυριακή το πρωί και πείτε ουρλιάζοντας: ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ; Θα σου πούνε ναι και τρέχοντας φώναξε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..και άσε εκείνους να βγάλουν την άκρη μόνοι τους. Επίσης, περιμένετε στην ουρά στην τράπεζα για πάρα πολύ ώρα, σε αυτές τις ουρές με τα σκοινιά, και όταν έρθει η σειρά σας για να εξυπηρετηθείτε στο ταμείο ζητήστε να σας χαλάσουν ένα 10λεπτο. Θα φωνάξουν και τους άλλους ταμίες και εργαζόμενους να σε κοιτάξουν. Ακόμη ένα, πηγαίνετε στο στούντιο του φωτογράφου στην γειτονιά σας ή όπου κοντά έχετε, και ζητήστε αν μπορείτε να αγοράσετε τις φωτογραφίες άλλων ανθρώπων. Θα σας κοιτάζουν για πάρα πολύ ώρα, μπορεί να κάνουν και κανένα βήμα προς τα πίσω.
   Αυτό που θα προτείνω τώρα είναι το αγαπημένο μου. Πηγαίνετε στο καθαριστήριο και ρωτήστε τον υπάλληλο αν μπορεί να σας αφαιρέσει τον λεκέ από το ένα παντελόνι και να σας τον προσθέσει στο άλλο. Τεχνικά θα πρέπει να μπορεί να το κάνει για τα ίδια λεφτά. Όσο είστε εκεί ρωτήστε τον αν μπορεί να βγάλει λεκέδες σπέρματος από νυφικό. Εκεί θα στενοχωρηθεί για το τι πάρτι έχασε. Επιπροσθέτως, πηγαίνετε στα πλυντήρια δώστε του το πουκάμισο σας και πείτε τους να σας γυρίσουν τα κουμπιά στην κανονική τους μεριά. Πηγαίνετε σε ένα σούπερ μάρκετ, γεμίστε το καλάθι σας μέχρι πάνω και εννοώ μέχρι πάνω να κάνει βουνό. Φτάνοντας στο ταμείο βρείτε κάποιον που έχει μόνο ένα πράγμα και ζητήστε του αν μπορείτε να πάτε πρώτος γιατί βιάζεστε.
   Σε ένα ζαχαροπλαστείο ρωτήστε:"Μπορείτε να φτιάξετε μια τούρτα σε σχήμα πέους;" Ποτέ δεν ξέρουν εκείνη την στιγμή και πρέπει να κάνουν μια μικρή συνάντηση. Αν σας ρωτήσουν έχετε κάποια φωτογραφία σαν πρωτότυπο; πείτε όχι αλλά θα σας πω τι θα κάνω για σας και ξεκινήστε να βγάζετε την ζώνη σας και να κατεβάζετε το φερμουάρ. Την επόμενη φορά που θα είστε σε πηγάδι με ευχές, που ξέρω δεν συμβαίνει συχνά, ζητήστε να δείτε τον υπεύθυνο και πείτε του έρχομαι εδώ 10 χρόνια και καμιά ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε είτε δώστε μου πίσω τα λεφτά είτε θα αφοδεύσω στο πηγάδι.
   Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι σε μερικά ξενοδοχεία σου δίνουν εργαλεία υφαντουργίας; Ξέρετε τι κάνω; Πλέκω τις πετσέτες μεταξύ τους. Ή πλέκω τα σεντόνια με την κουρτίνα του μπάνιου. Για να ξέρουν ότι ήμουν εδώ. Το τελευταίο που προτείνω θα είναι για τις κοπέλες. Πόσες φορές σας έχουμε προτείνει αν θέλετε να σας κεράσουμε ένα ποτό ε; Την άλλη φορά που θα σας το πούνε πείτε του όχι αλλά μπορώ να έχω τα λεφτά για το ποτό; Πείτε ότι κάνετε οικονομίες για να ανοίξετε ένα δικό σας μπαρ.

Καλή σας χρονιά ξανά! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου