21 Απριλίου 2013

Αποκάλυψη! Έρχεται νέο κόμμα

0 σχόλια
Το βράδυ της Πέμπτης ... έκλεισε το deal ..
Και νέο κόμμα «σκάει» όπου να ‘ναι από το χώρο της δεξιάς πολυκατοικίας. Αυτή τη φορά την πρωτοβουλία δεν έχει κάποιο από τα παραδοσιακά στελέχη ή κάποια γνωστά μέλη κομμάτων της δεξιάς, αλλά για νέα πρόσωπα που υπάρχουν ήδη στο πολιτικό προσκήνιο και ετοιμάζουν να ... αποχωριστούν από την κομματική στέγη στην οποία βρίσκονται μέχρι σήμερα.
Αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι η συμφωνία «έκλεισε» το βράδυ της Πέμπτης και από την Παρασκευή το πρωί επιχειρήθηκε να γνωστοποιηθεί με την τακτική της ... διαρροής προς όλα τα κόμματα της δεξιάς πολυκατοικίας ότι ξεκινάνε προσπάθειες για την δημιουργία νέου κόμματος. Τρεις βουλευτές που προέρχονται από δύο κόμματα της δεξιάς έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία και ήδη έχουν «χτυπήσει» την πόρτα τόσο τον ανεξάρτητων, αλλά και πρώην βουλευτών που δεν κατάφεραν να εκλεγούν στις τελευταίες εκλογές,χωρίς όμως να έχουν πρωταγωνιστήσει ποτέ στην κεντρική πολιτική σκηνή και χωρίς να έχουν αναλάβει ποτέ κυβερνητική θέση.
Αυτή θα είναι και η κύρια γραμμή που θα ακολουθήσει το νέο κόμμα, με αμιγώς δεξιά και αντιμνημονιακή ταυτότητα και χωρίς να υπάρχουν στελέχη που έχουν διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις, είτε τώρα, είτε στο παρελθόν.
Στ.Νοβ.


parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου