22 Απριλίου 2013

Διπλό «όχι» από Σαμαρά σε Βενιζέλο

0 σχόλια
Απέρριψε τόσο το αίτημα για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, ενώ δεν ενδίδει και στις πιέσεις για ανασχηματισμό

Εξακολουθεί να πιέζει ο Βαγγέλης Βενιζέλος με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία προκειμένου να περάσει ο Σαμαράς σε αλλαγές στην κυβέρνηση. Όσο όμως δίνει ο ίδιος και η Ιπποκράτους ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά και δημοσιότητα στις απόψεις ότι πρέπει να γίνει ανανέωση του κυβερνητικού σχήματος, φαίνεται ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο.
Ο Σαμαράς, που ακούει και δέχεται κάθε εισήγηση που φτάνει στο Μαξίμου για ανασχηματισμό, έχει περάσει σύμφωνα με έγκυρες πηγές στην διαδικασία της ονοματολογίας και της επιλογής προσώπων ωστόσο δεν θέλει να φανεί ότι ενδίδει στις πιέσεις του Βενιζέλου για ανασχηματισμό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανασχηματισμός χρονικά προσδιορίζεται ή μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ώστε η ενισχυμένη εικόνα του κόμματος να προσδώσει και νέα ισχύ στο ηγετικό προφίλ του Σαμαρά ή μετά το καλοκαίρι όπου θα έχουν περάσει τα δύσκολα.

Τέλος, όσον αφορά στο αίτημα του κ. Βενιζέλου για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μάλλον και πάλι ο Σαμαράς δεν του έκανε το χατίρι, καθώς προγραμματίστηκε για την Τρίτη η συνάντηση των εκπροσώπων των κυβερνητικών εταίρων (Χατζησωκράτη – Σαχινίδη) με τον κ. Στουρνάρα.


http://www.parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου