23 Απριλίου 2013

Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά τον λαό...

0 σχόλια

Για εξαπάτηση του λαού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του στο Πάρκο Ελευθερίας με θέμα «46 χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Απριλίου. Θυμόμαστε...
, Διδασκόμαστε, Αγωνιζόμαστε με το ΚΚΕ για την Λαϊκή Συμμαχία, τον λαό στην εξουσία, τον Σοσιαλισμό».

Όπως εξήγησε, η αξιωματική αντιπολίτευση καλει τον λαό να στηρίξει μια κυβέρνηση «εντός τειχών» της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού μονόδρομου που δήθεν, αν διαπραγματευτεί πιο δυναμικά, θα τον ανακουφίσει από τα σημερινά βάσανα.

«Αυτοί οι ψευτολεονταρισμοί δοκιμάστηκαν και στην Κύπρο και το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό για το λαό», πρόσθεσε και τόνισε στη συνέχεια ότι «αυτή η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ τον οδηγεί να αναζητά συμμαχίες στη λαϊκή δεξιά, στο κόμμα του Καμένου και να εκθειάζει το μοντέλο διαχείρισης Ομπάμα και τα σχέδια Μάρσαλ».

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ συνέδεσε την επιχείρηση αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος με τις «εξελίξεις στην Ευρωζώνη, το διεθνές ιμπεριαλιστικό σύστημα και την ένταση της κρίσης και των αντιθέσεων» και έκανε λόγο για «δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που τους βολεύει».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «έχουν και τις εναλλακτικές τους λύσεις, από τη Χρυσή Αυγή έως τις κυβερνήσεις συνεργασίας με άλλες φτερούγες. Στις φτερούγες θα ενταχθούν – τους αρέσει δεν τους αρέσει σήμερα – όλοι τους, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μέχρι διάφορα άλλα κόμματα που εμφανίζονται.
Κάτι θα ξέρει περί όλων αυτών και ο Σόρος»...
lykavitos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου