27 Μαΐου 2013

Ούτε κουλουράκια, ούτε καν …Ίντερνετ...

0 σχόλια

Μπορεί η μεγάλη συζήτηση για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ να αποφεύχθηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο, πλην όμως το γεγονός ότι το ταμείον είναι ...μείον, ήταν περισσότερο από εμφανές.

Κατ’ αρχάς, η επιλογή το όργανο να συνέλθει στην Ιπποκράτους, που μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός ότι πλέον τα …μεγέθη είναι μικρά και η Ιπποκράτους υπέρ αρκετή για να στεγάσει το «συρρικνωμένο» ΠΑΣΟΚ.

Έπειτα, το γεγονός ότι πέραν από ένα στενό τραπέζι στο πίσω μέρος της συνεδρίασης, όπου έβρισκε κανείς αυστηρά και μόνον γαλλικό καφέ, και αυτόν βεβαίως μόνο για τα μέλη της ΚΠΕ και σε καμία περίπτωση για τους δημοσιογράφους, που και αυτό όμως είναι σύνηθες τον τελευταίο καιρό, μια και η εποχή με τις συνεδριάσεις σε χλιδάτα ξενοδοχεία, όπου περνούσαν αφειδώς φαγητά και γλυκά από τους χώρους δουλειάς των δημοσιογράφων έχουν παρέλθει για όλα τα κόμματα.

Αυτό όμως, που προκάλεσε σοκ στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην Ιπποκράτους το πρωί του Σαββάτου για να καλύψουν τη συνεδρίαση της ΚΠΕ, ήταν ότι ακόμα και στους μονίμως τοποθετημένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην αίθουσα Τύπου δεν υπήρχε πρόσβαση στο Ίντερνετ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουλέψουν οι περισσότεροι εξ αυτών. Αυτό είναι από τα άγραφα, ειδικά στο «high tech» ΠΑΣΟΚ των τελευταίων ετών.

Αλλά, εδώ σε λίγο θα εγκαταλειφθεί η Ιπποκράτους και τα μεγαλεία που την συνοδεύουν. Τώρα, το …διαδίκτυο θα κοιτάξουμε;
matrix24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου