17 Μαΐου 2013

Η Δημοκρατία δεν προστατεύεται με την υποκρισία κ.Δραγασάκη.

0 σχόλια
Γράφει ο Καθηγητής:

Όχι κ.Δραγασάκη. Δεν πάει έτσι.
Αρχικά παρακολουθώντας ξανά και ξανά τα σημερινά ξεφτυλίκια στη Βουλή, παρατήρησα δύο πράγματα.

Πρώτον την τάση που έχετε εξ'αρχής να προσβάλετε και να διώξετε απο την αίθουσα τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Και καλώ όλους τους αναγνώστες να κάνουν το ίδιο. Τα βίντεο παρατίθενται σε αυτή μας την ανάρτηση.
Παρατηρήστε πως ξεκινάει να κάνει την ερώτοαπάντηση του στον κ.Τσίπρα ο βουλευτής της Χ.Α Και χ
ωρίς να πεί - ή καλύτερα χωρίς να προλάβει να πεί ακόμα καμμιά σχεδόν τίποτα εκτος του mr Alexis - εσείς επιδιώκετε τη σύγκρουσή μαζί του με το πρόσχημα να προφυλάξετε έναν Πολιτικό Αρχηγό.
Και μάλιστα καλείτε εκ των προτέρων το φρούραρχο. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι οι Χρυσαυγίτες δεν ήταν έτοιμοι για αυτή σας την επίθεση.
Η φωτογραφία αυτή νομίζω τα λέει όλα. Μόλις τώρα κατάλαβαν οτι τους φωτογραφίζουν...

Δηλαδή κ.Δραγασάκη το "Mr Alexis" ειναι προσβολή για εσάς.

Τότε
το "Joeffrey" και τα "προδοτες γερμανοτσολιάδες" , τα "προσκυνημενοι" , τo "κουτσός" ειναι πολιτικοί χαρακτηρισμοι να υποθέσω.. ;Δηλαδή το "Ολαντρέου" ήταν στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης των βουλευτών και το Mr. Alexis όχι;

Η δημοκρατία δεν προστατεύεται με την υποκρισία και την αυτοϋπονόμευση κ.Δραγασάκη..Δεύτερον και ακόμα πιο λυπηρό είναι αυτό που έγραψε ο Γιάννης Λοβέρδος. Οτι δηλαδή       "
Απο το τέλος του πιο αιματηρού και καταστροφικού πολέμου στην ιστορία που προκάλεσαν ο Χίτλερ κι οι ναζί δεν έχει ακουστεί σε κανένα κοινοβούλιο ο ανατριχιαστικος χαιρετισμός "Χαιλ Χίτλερ". Κι αυτο συνέβη σήμερα στην ελληνική βουλή απο χρυσαυγιτες ββουλευτες. Η κατρακύλα αυτής της χώρας δεν έχει πάτο  "

Η επιδιωκόμενη πόλωση για συνεχόμενη προβολή, κύριε Δραγασάκη δεν οφελεί μόνο εσάς. Οφελεί και την Αντίθετη Πλευρά.
H XA ευχαριστεί την αριστερά για μία ακόμη assist Lord Dragasakis..

Δείτε το βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου