8 Νοεμβρίου 2013

Σοκ στα δικαστήρια: Άγνωστος μαχαίρωσε τη γραμματέα της 28ης ανακρίτριας

0 σχόλια


Ιρακινός ο δράστης - Άγνωστο το πώς κατάφερε να περάσει το μαχαίρι σε ένα καλά φυλασσόμενο χώρο - Αιμοδυναμικά σταθερή η τραυματίας - Φέρει τραύματα στο χέρι της, στο κεφάλι και στον θώρακα

Σοκ στην Ευελπίδων. Περίπου στις 11 το πρωί αλλοδαπός κατηγορούμενος μαχαίρωσε την γραμματέα της 28ης ανακρίτριας στο κτίριο 10 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός, ιρακινής καταγωγής, ήταν κατηγορούμενος για μια υπόθεση, είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος. Η επίθεση έγινε κατά τη διάρκεια που η υπαλληλος του έδινε τη σχετική διάταξη σύμφωνα με την οποία αφήνονταν ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

 

 

Την ώρα όμως που η γυναίκα τον εξυπηρετούσε, εκείνος της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε σε σε στο χέρι της, στο κεφάλι και στον θώρακα.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο κτίριο 10 και να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα η οποάι μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται για το πώς ο κατηγορούμενος βρέθηκε με μαχαίρι. 

Να σημειωθεί ακόμη ότι πριν μερικές μέρες γυναίκα πυροβόλησε πάλι μέσα στα δικαστήρια και σκότωσε κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, εισαγγελία και πρωτοδικείο είχαν ζητήσει τη λήψη αυστηρών μέτρων ασφαλείας, κάτι που όπως αποδεικνύεται δεν έγινε, αφού σήμερα ο αλλοδαπός κατηγορούμενος κατάφερε να μαχαιρώσει την άτυχη εργαζόμενη. 

Νεότερες πληροφορίες σε λίγα λεπτά...





protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου