9 Νοεμβρίου 2013

Σαμαράς: Πρωτίστως με ενδιαφέρει να βγει η χώρα από την κρίση

0 σχόλια

Πριν από μερικούς μήνες δεν πίστευε κανένας ότι θα πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα - Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ «δηλητηριάζει» την πολιτική ζωή

Το καφενείο της Βουλής επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες τον υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη και τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή κ. Νίκου Τσούτσια.

Ο κ. Σαμαράς δέχτηκε να μίλησει με δημοσιογράφους για τα τρέχοντα ζητήματα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξέφρασε την άποψη ότι η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ τη δεδομένη στιγμή που βρίσκεται η Τρόικα στη χώρα, δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα. Επιπλέον σημείωσε ότι πιστεύει πως ο φόρος ακινήτων θα είναι προς τη δικαιότερη κατεύθυνση απ´ ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Ο πρωθυπουργός επίσης εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους ότι πριν απο μερικούς μήνες δεν πίστευε ούτε η ελληνική κυβέρνηση, ούτε η Τρόικα πως μπορεί η χώρα να επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα. Τέλος ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι αυτό που πρωτίστως τον ενδιαφέρει είναι να βγει η χώρα από την κρίση.

Ο κ. Σαμαράς δέχτηκε να φωτογραφηθεί από τους δημοσιογράφους και απεχώρησε όταν στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου