5 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο από τη στιγμή της διπλής εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο

0 σχόλια

Oι δύο δράστες διακρίνονται τη στιγμή που κατεβαίνουν από την κλεμμένη μηχανή - Στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί και έπειτα φεύγουν τρέχοντας - Πρόβλημα στο πόδι ή πολύ χαρακτηριστικό περπάτημα έχει ο εκτελεστής, λέει η Αντιτρομοκρατική

Ένα σημαντικό στοιχείο, ικανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας του εκτελεστή του Νέου Ηρακλείου, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως προκύπτει από βίντεο που έχουν στην κατοχή τους, ο νεαρός, λεπτός άνδρας -ύψους περίπου 1,70μ., που εκτέλεσε εν ψυχρώ τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής και τραυμάτισε σοβαρά ένα τρίτο, παρουσιάζει ένα πρόβλημα στο πόδι του, που τον κάνει να περπατά και να τρέχει με χαρακτηριστικό τρόπο, κάτι που είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Το στοιχείο αυτό δίνει νέες διαστάσεις στην υπόθεση και ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που αποκάλυψε το protothema.gr ότι στην Αντιτρομοκρατική έχουν σοβαρές υπόνοιες για το ποιοι κρύβονται πίσω από το σκηνικό του Νέου Ηρακλείου.

Όπως φαίνεται στο ίδιο βίντεο, οι δύο δράστες κάνουν ένα κύκλο από το στενό. Οδηγός της μηχανής είναι ο ίδιος άνθρωπος που λίγο αργότερα σταματά τη μηχανή μαζί με το συνεργό του, πλησιάζουν τρέχοντας τους νεαρούς, σηκώνει το όπλο και ανοίγει πυρ εναντίον τους.

Πυροβολεί αρχικά με τα δύο χέρια και στη συνέχεια με το ένα. Ένα σκηνικό που κράτησε επτά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ο νεαρός που, όπως φαίνεται καθαρά, έχει καλύψει το πρόσωπό του με λευκό κράνος, απομακρύνεται τρέχοντας μαζί με το συνεργό του.

Το πρόβλημα που παρουσιάζει στο δεξί του πόδι είναι εμφανές. Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής λένε ότι το συγκεκριμένο άτομο είτε παρουσιάζει πρόβλημα στο πόδι είτε έχει πολύ χαρακτηριστικό περπάτημα.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας».

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου