21 Μαρτίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: «Σιχαίνομαι όλους τους κομμουνιστές»

0 σχόλια
Άδωνις ΓεωργιάδηςΆδωνις Γεωργιάδης
“ «Είναι προφανές ότι έχουμε κάποια αμοιβαία αισθήματα μεταξύ μας. Τους σιχαίνομαι και με σιχαίνονται», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να χαϊδεύουμε αυτά τα παλιόπαιδα» ”
«Οι συγκεκριμένοι είχαν κομματική ταυτότητα, ήταν άνθρωποι της άκρας αριστεράς» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης για το έντονο επεισόδιο που σημειώθηκε με Έλληνες φοιτητές στο Imperial College στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Μιλώντας στον ALPHA, ο Άδωνις τόνισε: «Τους ρώτησα από πού είναι και μου απάντησαν ότι είναι κομμουνιστές. Καλώς να είναι. Εμένα μου αρέσει ο ελεύθερος κόσμος και γι’ αυτό δεν είναι κομμουνιστής».

«Είναι προφανές ότι έχουμε κάποια αμοιβαία αισθήματα μεταξύ μας. Τους σιχαίνομαι και με σιχαίνονται», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να χαϊδεύουμε αυτά τα παλιόπαιδα».

«Είναι δημοκρατικό δικαίωμα να πάει κάποιος σε μία εκδήλωση και να την χαλάσουν; Πρέπει να παρουσιάζουμε στο εξωτερικό το χειρότερο πρόσωπο της κοινωνίας» αναρωτήθηκε ο υπουργός και κατέληξε λέγοντας ότι η εκδήλωση δεν χάλασε παρά τα επεισόδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου