19 Μαρτίου 2014

ΑΦΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ...ΣΙΩΠΟΥΝ !!!

0 σχόλια

Γράφει ο Ν Βράχος

Όλοι πλέον γνωρίζουμε, με κάθε σχεδόν λεπτομέρεια, πως ο Καραμανλής, με ανέμελο, ύποπτο και σχεδόν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ και ανεξήγητο τρόπο, οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στην καταστροφή παρά την ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ των αρμόδιων υπουργών Αλογοσκούφη και Δούκα.
Πράγματι όλη η πορεία, της Ελληνικής οικονομίας, όπως καταγράφεται από τα επίσημα έγγραφα των αρμοδίων Ευρωπαϊκών Οργάνων και ομολογείται και από τους επιτετραμμένους και γνώστες των γεγονότων, κυβερνητικούς αξιωματούχους της ΕΕ, δεν αφήνει κανένα κενό και καμία παρανόηση, για το πώς(?) κάποιοι μας οδήγησαν στην χρεοκοπία στις αρχές του Οκτωβρίου 2009.
Οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, ύποπτα βρώμικα και με πολύ ανεξήγητο τρόπο και σχέδιο αφού γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια ότι, το 2009 είχαμε χρεοκοπήσει και στην ουσία, είμαστε και εκτός Ευρώ και Ευρώπης. 

Αν το 2009 τον Οκτώβριο, δεν γίνονταν εκλογές και παρέμεινε η κυβέρνηση Καραμανλή στην εξουσία, ποιος θα μας πει τι θα συνέβαινε?
Θα μπορούσε να δανείζεται αφού ήδη το έλλειμμα ήταν 35 δις ΑΜΕΣΑ για να επιβιώσουμε, και για τα χρέη πάνω από 60 δις.Ευρώ, χωρίς τα νέα έξοδα που κάθε μέρα δημιουργούνταν?
Θα προσέφευγε στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ για να πάει δάνειο με όλες τις συνέπειες περί εφαρμογής μέτρων μειώσεως του ελλείμματος , ή ,
Θα άφηνε τη χώρα να χρεοκοπήσει και να γίνουμε μία νέα Αργεντινή?
Τι ακριβώς θα συνέβαινε ποιος καλόπιστος γνώστης του θέματος θα μπορούσε να μας δώσει μερικές απαντήσεις?

‘’Οδηγηθήκαμε’’ στο μνημόνιο και στην ελεγχόμενη υποτίμηση-χρεοκοπία και προσαρμογή, για να γλυτώσουμε την ΑΝΑΡΧΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχόταν, και αντί να κάνουμε συγκρίσεις με αυτά που γλιτώσαμε, από αυτά που ερχόντουσαν, δόλια πονηρά και Ναζιστο-κομμουνιστικά, κάνουμε συγκρίσεις με την προ χρεοκοπίας ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα μας. Την εποχή της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!!
Κανείς δεν αναφέρεται, στο τι θα συνέβαινε αν ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΜΕ και ζούσαμε τον τρόμο που έζησε η Κύπρος, η Αργεντινή και τώρα που αντιμετωπίζει η Ουκρανία?
Ποιος θα κάνει τη σύγκριση αυτού που ζούμε ΤΩΡΑ με αυτό που θα είχε συμβεί στην πατρίδα μας?
Δεν έχουμε ούτε το θάρρος , ούτε τον αντρισμό να ομολογήσουμε τον φόβο που αισθανόμαστε και μόνο στη ιδέα της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ??

Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά. Εσύ σαν μεγάλος οικονομολόγος δεν «είδες» τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» πρωθυπουργό;
Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε, κάποιοι φίλοι σας ‘’έβγαζαν’’ τα λεφτά τους στο εξωτερικό και σήμερα ΑΡΝΕΙΣΘΕ να μας πείτε ποιοι είναι και πως θα τους υποχρεώσετε να τα επιστρέψουν, όσα τουλάχιστον είναι ‘’ΜΑΥΡΑ’’ ???

Να τολμήσουμε να φανταστούμε τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου?
Τουλάχιστον λίγος σεβασμός στον άνθρωπο που μας έσωσε είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ !!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου