22 Μαρτίου 2014

προς ΒΗΜΑτοδότη: προσοχή στα ...μέλια του Gulfstream

0 σχόλια
gulfstream sam
   
   
Από τη μία το τσακιρ κέφι μέσα στο Gulfstream, που αντικατέστησε το «καταθλιπτικό, προβληματικό κλίμα που συνόδευε συνήθως τους επιβάτες του πρωθυπουργικού αεροσκάφους» όπως αναφέρει το όχι και τόσο έγκριτο όπως θα δείτε πιο κάτω Βημα, από την άλλη τα ξενύχτια του Στουρνάρα που εργάζεται αγόγγυστα για τη σωτηρία της χώρας, της ψυχής και των πλανητών του...
ta xenixtia stournara

ε, με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι το «Ώπα η καρδιά μου η σορόπα»

Αντιγράφουμε από την τελευταία έκδοση του Βηματοδότη: Αλλαξε το κλίμα, έγινε πιο αισιόδοξο, σχεδόν ενθουσιώδες, ακόμη και μέσα στο Gulfstream που μετέφερε τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής. Αυτό το καταθλιπτικό, προβληματικό κλίμα που συνόδευε συνήθως τους επιβάτες του πρωθυπουργικού αεροσκάφους κάθε φορά που πήγαιναν στις Βρυξέλλες αποτελεί πλέον, όπως φάνηκε, παρελθόν. Η συμφωνία με την τρόικα έφερε την ικανοποίηση και ο Πρωθυπουργός πολλές φορές την εξέφρασε στους συνεπιβαίνοντες στο αεροσκάφος κ.κ.Ι. Μανιάτη, Χρ. Λαζαρίδη, Κ. Χατζηδάκη, Σ. Κεδίκογλου και τον διπλωμάτη κ.Βασιλόπουλο.

Πατήστε [εδώ] να δείτε τη συνέχεια της "πειραγμένης" έκδοσης, αλλά με προσοχή μην πατήσετε στα μέλια!
Τα φιλετάκια αλα κρεμ και το σολωμό, την πρώτη δηλαδή έκδοση η οποία υπάρχει μόνο σε screenshot:
  
filetakia   
  
μην ανησυχείτε δε θα τα πατήσετε, αφού από το κράξιμο που υπέστη το ρεπορτάζ όλη μέρα, προέβησαν σε διορθωτική «ξηρά» έκδοση καταργώντας την πρώτη, την ...κρεμώδη:
  
  solomos
  
Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, εδώ για τέσσερα ολόκληρα χρόνια αφιονίζουν έναν λαό επιρρεπή στο ψεκασμό, στη συνομωσιολογία, στο ψέμα και στο λαϊκισμό, στο μενού θα κολλήσουν;

Τι έχουν πετύχει; Έχουν πετύχει να καταστήσουν σούπερ ήρωα το ίδιο το πρόβλημα_ παρέχοντας ασυλία στον Καραμανλή και την παρέα του, στοχοποιώντας την ίδια στιγμή την κυβέρνηση Παπανδρέου, χρεώνοντάς της, τα μνημόνια και την ίδια την κρίση.
Κι ας ήταν η κυβερνηση Παπανδρέου αυτήν που έφτιαξε το μηχανισμό για τη διάσωση της χώρας, αλλά και της ίδιας της Ευρωζώνης εδώ που τα λέμε, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από την Εκθεση για το ρόλο και τη λειτουργία των Τρόικα στις χώρες που εφαρμόζουν προγράμματα προσαρμογής (εδώ η υπερψήφιση της έκθεσης από Ευρωπαικό κοινοβούλιο)

Και για να επανέλθουμε στο Gulfstream και στο ηθικό δίδαγμα της ημέρας:
τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου τους πέρναγαν από κόσκινο κάθε φορά που πέρναγαν το κατώφλι του «ακριβού πρωθυπουργικού σκάφους», τούτους εδώ τους προτρέπουν να κάνουν "πάρτυ πάρτυ στις 20 του Μάρτη!"
Κι ας παραμύθιαζε ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν ήταν φρεσκοεκλεγμένος το 2012, πως θα κάνει τα πρωθυπουργικά του ταξίδια με το αεροπλάνο της γραμμής
Βρες το λάθος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου