13 Μαΐου 2014

Βενιζέλος: «Νόμιζα ότι ο Μπαρόζο εννοούσε τον Τρύφωνα Σαμαρά»!

0 σχόλια
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ εξηγεί τη δική του εκδοχή των γεγονότων σε φιλικό κανάλι
Αποστάσεις από το ρεπορτάζ των Financial Times που τον παρουσιάζει ως πρόσωπο-κλειδί στις συνεννοήσεις με Μπαρόζο για την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου και την συνεργασία με Σαμαρά, δίνει με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Τη δική του εκδοχή, για τα γεγονότα της δραματικής συνάντησης των Καννών το 2011, δίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αποδίδοντας τη δήθεν «συμφωνία» του με τον Αντώνη Σαμαρά σε παρεξήγηση λόγω συνωνυμίας.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, αφήνει να εννοηθεί, ότι ο Μανουέλ Μπαρόζο, σκοπίμως τον εξαπάτησε, μη διευκρινίζοντας πως ο Σαμαράς που εννοούσε ότι θα συμμετέχει στην κυβέρνηση συνεργασίας, ήταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και όχι ο γνωστός κωμμωτής.

«Εγώ θέλησα να βοηθήσω την πατρίδα κάνοντας το καθήκον μου απέναντι στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, μέσα σε μια καλοχτενισμένη και αλέγρα κυβέρνηση, στοιχεία που μπορούσε να εγγυηθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς» τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος, εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του ότι οι ψηφοφόροι της Ελιάς, θα πιστέψουν χωρίς αμφιβολία τη δική του εκδοχή, γιατί είναι το είδος των ανθρώπων που μπορούν να πιστέψουν τα πάντα.
Τέλος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έστρεψε τα βέλη του και εναντίον των Financial Times, κατηγορώντας την εφημερίδα ότι αντί να ασχοληθεί με τα δάκρυα της Μέρκελ και τα νεύρα του Σαρκοζί, πάει και σκαλίζει κάτι λετομέρειες που δεν έχουν κανένα κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον.

«Αυτό δεν θα το έκαναν ποτέ τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης, που ξέρουν να στηρίζουν όποιον τα στηρίζει με δάνεια και δεν τον προδίδουν με δυσάρεστα αντι-Βενιζελικά (δηλαδή αντι-πατριωτικά) ρεπορτάζ», συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατέληξε σε έντονο ύφος: «Ευτυχώς που ο κόσμος βαριέται να διαβάσει το προδοτικό δημοσίευμα στα Αγγλικά και αρκείται σε όσα του μεταφέρουν τα φιλικά προς εμένα ΜΜΕ, έστω κι αν κατά τα άλλα τα αποκαλεί αναξιόπιστα και τα κατηγορεί».
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου