22 Νοεμβρίου 2014

Tον Σημίτη θέλει για Πρόεδρο ο Μπίστης...

0 σχόλια
simitis-bistis Tον Κώστα Σημίτη προτείνει εμμέσως για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Νίκος Μπίστης. Όχι ότι προκαλεί καμία έκπληξη η θέση του. 
 Είναι...
από τους πλέον κοντινούς του πολιτικά ανθρώπους και «αθεράπευτα ερωτευμένος» με τα έργα και τις ημέρες της πρωθυπουργίας του.
Ο τρόπος που διάλεξε όμως, ανήμερα της συνάντησης του Κώστα Σημίτη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ήταν κάπως παράδοξος. Αφού θύμισε την «ιστορία» που έγραψε ως πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης, βάζοντας την χώρα στο ευρώ, και έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει πως «αν τον προσέχαμε προ κρίσης, θα μπορούσαμε σε έναν βαθμό να έχουμε αποφύγει τη σημερινή κατάσταση», υποστήριξε ότι «θα ήταν δύσκολο αυτοί που βγάζουν μια πολιτική αντιπάθεια, να στηρίζουν τον Σημίτη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Α, και την …αντιπάθεια, την απέδωσε στο ότι σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, όσοι κλήθηκαν στις ηλεκτρικές καρέκλες, ήταν όλοι αυτοί που επί Σημίτη διαπραγματεύτηκαν.
Κάτι σαν να λέμε, πως αν δεν είχαν παρελάσει από το υπουργείο Οικονομικών, από τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Γκίκα Χαρδούβελη, ως τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο Σημίτης θα έβγαινε παμψηφεί Πρόεδρος…
matrix24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου