23 Νοεμβρίου 2014

Ενα ουσιαστικό συνεδριο ΠΑΣΟΚ, μονο αβεβαιότητες δεν μπορεί να προκαλεί....

0 σχόλια

 
Η παρέμβαση του Γ. Παπανδρεου, ήλθε να επιβεβαιώσει την απαίτηση και το αίτημα χιλιάδων στελεχών μελών και φίλων του κινήματος, για την διενέργεια συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, που θα...

συζητούσε και θα αποφάσιζε σε μια κρίσιμη καμπή για όλους και για όλα και οχι συνεδρίου διάλυσης και περιθωριοποίησης του ΠΑΣΟΚ δια της πονηράς διολισθησεως, σε Δημοκρατική παραταξη,και των  συγκολήσεων κάποιων προσώπων σε επίπεδο κορυφής,που ηταν ΠΑΣΟΚ και κάποιων που έφυγαν και ξαναγύρισαν στο ΠΑΣΟΚ. 
Ενα συνεδριο προοδευτικών αποφάσεων και δεσμεύσεων για πολιτικές και για πρόσωπα .
 
Ειναι μια πρόταση ουσιαστικής και επιτακτικής ανάγκης να εκφραστούν τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος για το τι θέλουν και οχι οι οπαδοί μιας δήθεν κανονικότητας,για την με καθε τροπο διαφύλαξη της οποίας εξουσίας,και των συγκολησεων κορυφής.
 
Αυτό το αίτημα των χιλιάδων μελών και φίλων το εκφράσαμε στις 13 Οκτωβρίου και ως κινηση 75 ΠΑΣΟΚ .
 
Για δε την αβάσιμη επίκληση οτι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προκαλεί αβεβαιότητα,
Ας αναλογιστούν όλοι εκείνοι που την προκάλεσαν και το 2011και το 2012 ,οταν η χώρα και οι άνθρωποι ηταν επισης σε μια δύσκολη καμπή,με την ανατροπή της εκλεγμένης με 44% κυβέρνησης Παπανδρεου  οχι στο τέλος αλλα μεσουσης της τετραετίας.
 
Ενα συνεδριο ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να προκαλεί καμία απολύτως αβεβαιότητα .
 
Ενα συνεδριο ΠΑΣΟΚ οταν ειναι ουσιας μπορεί να ανοίγει δρόμους και να δεσμεύσει για πολιτικές που να αντιστοιχούν στην φυσιογνωμία και τις διαχρονικές αξίες του κινήματος.


cretalive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου