2 Μαΐου 2012

Λοβέρδος: «Να ποινικοποιηθεί το sex χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες»

0 σχόλια

Λοβέρδος: «Να ποινικοποιηθεί το sex χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες»
Έχουμε ακούσει και έχουμε δει πολλά στις προεκλογικές περιόδους αλλά στις φετινές πραγματικά τα έχουμε ακούσει όλα… Μετά τις διαστάσεις που έχει πάρει το ζήτημα με τις ιερόδουλες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος πρότεινε να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες που εργάζονται παράνομα...
Φανερά εκνευρισμένος με τις εξελίξεις ο κ.Λοβέρδος τόνισε πως δε φέρουν ευθύνη μόνο οι ιερόδουλες, αλλά και οι άντρες που προτιμούν την απροφύλακτη επαφή μαζί τους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου χαρακτήρισε γαϊδούρια όσους προχώρησαν σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη.
«Πρόκειται για βαρύτατη αμέλεια που συνάδει με τη γαϊδουριά. Είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε χώρους που δε είναι ελεγμένοι υγειονομικά και να πας χωρίς προφύλαξη; Διακινδυνεύεις την οικογένεια σου;»
Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως στη περίπτωση των μολυσμένων ιερόδουλων που εν γνώση τους συνεχίζουν να εργάζονται, παρατηρείται απαξία της δημόσιας υγείας, σε ότι όμως αφορά τους άντρες – πελάτες μπορεί κανείς να τους καταλογίσει κοινωνική απαξία.
Ερωτώμενος για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των οροθετικών ιερόδουλων ο υπουργός Υγείας απάντησε ότι στην περίπτωση αυτή συγκρούονται το αγαθό του ατομικού δικαιώματος και του ιατρικού απορρήτου με το κοινωνικό δικαίωμα των υπολοίπων για υγειονομική δημόσια ασφάλεια.
Να μας εξηγήσετε βήμα προς βήμα κύριε υπουργέ πως ακριβώς θα γίνεται ο έλεγχος στους… παραβάτες και εμείς μαζί σας!

Tsantiri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου