23 Απριλίου 2013

Ο Φ. Κουβέλης στις Βρυξέλλες με Μπαρόζο και άλλους ευρωπαίους αξιωματούχους

0 σχόλια
20130423-092912.jpg
Συναντήσεις με κορυφαίους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ομιλία σε Έλληνες που ζουν στο Βέλγιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, στις Βρυξέλλες. Μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με Μπαρόζο, Σβόμποντα, Σουλτς και τους επιτρόπους Χαν, Άντορ και Δαμανάκη.
Ο κ. Κουβέλης συναντάται το μεσημέρι της Τρίτης με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο και εν συνεχεία με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα.
Το απόγευμα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα συζητήσει για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις με την επίτροπο Ναυτιλίας και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη.
Την Τετάρτη έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις του Φ. Κουβέλη με τον ευρωπαίο επίτροπο Λάζλο Άντορ, υπεύθυνο για τα θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. Το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση Ελλήνων που διαμένουν στις Βρυξέλλες.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων του κ. Κουβέλη ολοκληρώνεται την Πέμπτη με συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας και συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο σε θέματα Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χάν.
Newpost

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου