17 Μαΐου 2013

Ο «υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ» σε εκδοχή Ξυνίδη...

0 σχόλια

Μετά τον Καμμένο και το βαρύ εκείνο «υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ», τον Ραγκούση (χθες) «δημοσιογραφική ομερτά», ήρθε ο Ξυνίδης με νέα εκδοχή.
"Ο Παπαχρήστος στρογγυλοκαθόταν στις ...


συνεδριάσεις της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε μεγαλοβουλευτές, ενώ οι επαρχιώτες στέκονταν όρθιοι".

Ο Ξυνίδης δεν παραλείπει να πυροβολήσει και την κ. Δήμητρα Κρουστάλλη, που κάνει ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο «Βήμα», λέγοντας πως δεν ανανέωσε την «παχυλή» σύμβαση του συζύγου της, κ. Χονδρού με το ΠΑΣΟΚ και αυτό τον κατέστησε στόχο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ξυνίδης στο χρονολόγιό του:

«Δεν παρακολουθώ το μηντιακό σύστημα. Όχι μόνο τώρα αλλά ούτε όταν είχα δημόσια παρουσία, ως βουλευτής και υπουργός. Με χαλάνε βρε αδερφέ και θέλοντας και μη σε αναγκάζουν να χορεύεις σε δικό τους ρυθμό. Οπότε δεν τους παρακολουθώ. Δεν μ' ενδιαφέρουν.

Facebookικός μου φίλος όμως μου εντόπισε ότι η κυρίαρχη έκφραση του μιντιακού συστήματος, η στήλη ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, της ναυαρχίδας του εκδοτικού κατεστημένου, της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ασχολείται στο οπισθόφυλλό της σε τρεις ολόκληρες παραγράφους με την αφεντιά μου. Έναν «επαρχιώτη» πολιτικό σε απόσυρση, με θητεία μόλις 2,5 ετών σε δημόσια έκθεση, επειδή έγραψε μία γραμμή στο προσωπικό του blog. Ε! αυτό αποτελεί αξιοπρόσεκτη ... λεπτομέρεια.

Καταρχήν μόνο απαξιωτικά και πικρόχολα σχόλια και ρεπορτάζ είχα από το ΒΗΜΑ μέχρι σήμερα. Μήπως γιατί δεν προσχώρησα ποτέ στην πολιτική βουλιμία του Βαγγέλη Βενιζέλου, του πολιτικού τον οποίον στήριξαν ανοιχτά ως συγκρότημα, τουλάχιστον από το 2007 και μετά;

Μήπως παίζει κανένα ρόλο το ότι δεν ανανέωσα την παχυλή σύμβαση του κ. Χονδρού με το ΠΑΣΟΚ, συζύγου της κυρίας Δήμητρας Κρουστάλλη που κάνει το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ στο ΒΗΜΑ κατά τη θητεία μου ως Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου; Μπα! Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια μικροψυχία.

Μήπως γιατί στο υπουργικό συμβούλιο είπα ότι δεν ανέχομαι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γιώργος Παπαχρήστος να στρογγυλοκάθεται ανάμεσα σε «φίλους του» μεγαλοβουλευτές του κόμματος, ενώ «επαρχιώτες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να είναι όρθιοι κατά τη συνεδρίαση; Μπα! Ποιός μπορεί να του το διέρρευσε.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαχρήστου σήμερα στα ΝΕΑ με τίτλο «Ο κηπουρός»:

«Με ενημέρωσαν ότι ένας τύπος που ο Γιώργος τον είχε χρίσει γραμματέα του κόμματος -κατά πως συνήθιζε με τους κηπουρούς του- μου επιτέθηκε από την προσωπική ιστοσελίδα του (έχει και ιστοσελίδα τρομάρα του).
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την περίπτωσή του -κι ας ξινίζει όσο θέλει τα μούτρα του. Θα αναφέρω μόνο ότι αποτελεί κι αυτός μια ακόμη απόδειξη για τις τεράστιες ευθύνες του Γιώργου αναφορικά με τα πρόσωπα που επιχείρησε να προωθήσει στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό ως ανανέωση του ΠΑΣΟΚ και το μόνο που κατάφερε ήταν να το οδηγήσει στη διάλυση...»..
crimenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου