13 Μαΐου 2014

Ποιος πραγματικά είναι ο Μάρκος Μπόλαρης ;;

0 σχόλια


Ποιος είναι ο Μάρκος Μπόλαρης...
  • Οικογενειάρχης με ηθικό ανάστημα και ηθικό κύρος.
  • Άνθρωπος προερχόμενος και εκφραστής των κοινωνικών δυνάμεων της παραγωγής, του μόχθου, των ελεύθερων επαγγελματιών, των εργαζομένων, της αγροτιάς, των επιστημόνων, του νέου δυναμισμού της περιφέρειας.
  • Πολιτικός με προοδευτική ταυτότητα, με ριζοσπαστική ματιά και πρωτοβουλίες, με αναπτυξιακό στίγμα και προσανατολισμό.
  • Στέλεχος με ικανότητες, με εμπειρία, με αγωνιστικό παρελθόν, με αποτελεσματικότητα, με ενεργητικότητα.
Και γιατί να τον ψηφίσουμε...
1. Πολιτικά : - απευθύνεται και καλύπτει με τρόπο αξιόπιστο, προγραμματικό, ενωτικό το πολιτικό φάσμα των προοδευτικών, δημοκρατικών, ριζοσπαστικών, μη συντηρητικών δυνάμεων. Αποτελώντας τον κορμό του μη συντηρητικού-προοδευτικού πολιτικού χώρου μπορεί να εκφράσει με γνήσιο και ενωτικό τρόπο το σύνολο αυτών των δυνάμεων ξεκινώντας με ευρύτητα και δυναμισμό από τον πρώτο γύρο και ολοκληρώνοντας τον δεύτερο. Απέναντι του είναι : η στυγνή νεοφιλελεύθερη πολιτική της οικονομικής καθίζησης, της κοινωνικής αποσάθρωσης, της ακύρωσης κάθε περιφερειακής δυναμικής και οι εκφραστές της, στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας, ιδιαίτερα, εκείνοι που παρά τον τωρινό, προεκλογικό υποκριτικό -ψεύτικο λόγο τους, από τη θέση ευθύνης του Περιφερειάρχη καμία αντίσταση δεν προέβαλαν, καμία πρωτοβουλία αναπτυξιακή δεν ανέλαβαν, άφησαν στη μοίρα του τον κόσμο της παραγωγής και αποτελούν μοιραίους ουραγούς στην παραγωγική απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, όταν η αγορά στενάζει και χρειάζεται και το τελευταίο ευρώ και η ανεργία καλπάζει αποδιοργανώνοντας τον κοινωνικό ιστό.

2. Κοινωνικά : - στηρίζεται και συγκροτεί, εκφράζει και εκπροσωπεί τη νέα, μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, τη νέα, μεγάλη κοινωνική συμμαχία των δυνάμεων της παραγωγής και των τριών τομέων, της πραγματικής οικονομίας και του νέου αναπτυξιακού δυναμικού, της αγροτιάς και των εργαζομένων, των επιστημόνων, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και των νέων ανθρώπων, των δικτύων της κοινωνικής οικονομίας και της αλληλεγγύης, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Τους μεγάλους αναπτυξιακούς, παραγωγικούς και καινοτόμους στόχους αυτής της κοινωνικής συμμαχίας, με αφοσίωση, συνεκτικό και επείγον σχέδιο, με αποφασιστικότητα και ταχύτητα θα υπηρετήσουμε.

3. Προγραμματικά : - Η παραγωγή και η ανάπτυξη αποτελούν τις ύψιστες προτεραιότητες, με υπεράσπιση των θεσμών και εργαλείων των οποίων ο δημόσιος χαρακτήρας αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα και διαχέει κοινωνικά τα οφέλη.
- Η απασχόληση και η κοινωνική συνοχή αποτελούν την πρωταρχική μας μέριμνα, κάθε πολιτική, κάθε μέτρο, κάθε δράση θα περιλαμβάνει ως κριτήριο, εσωτερική της διάσταση, ενσωματωμένη επιλογή την απασχόληση και το κοινωνικό μέρισμα.
- Η αποτελεσματικότητα, η παραγωγικότητα και η διαφάνεια της Διοίκησης αποτελούν τη νέα πρακτική, τη νέα αντίληψη σε κάθε διεύθυνση , σε κάθε τμήμα, σε κάθε μονάδα, σε κάθε γραφείο, σε κάθε υπάλληλο, στο σύνολο της δομής της νέας Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας. Η περιφέρεια Κ.Μακεδονίας θα γίνει υπόδειγμα αναπτυξιακού -πρωταγωνιστικού οχήματος, πρωταγωνιστικής κοινωνικής δομής για το μεγάλο στοίχημα της ανάτασης και της ανασυγκρότησης.

4. Στελεχιακά : - Η Παράταξη υπερτερεί στο ηγετικό της επιτελείο, υπερτερεί στη σύνθεση του Συνδυασμού, υπερτερεί στην ποιότητα, τον πλουραλισμό και την πολυεδρικότητα του δυναμικού της, υπερτερεί στην κοινωνική και πολιτική της σύνθεση, υπερτερεί στην αντιπροσώπευσή της ανά γεωγραφική και νομαρχιακή περιοχή, υπερτερεί στη σχέση της με το αύριο και το μέλλον, με την ευρύτατη συμμετοχή της νέας γενιάς, αλλά και το συνολικό μεστό δυναμισμό της !
- Η Παράταξη μπορεί να ηγηθεί μιας νέας μεγάλης πορείας Αλλαγής και Ανάπτυξης !

Ακολουθεί Βίντεο του Μάρκου Μπόλαρη:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου