12 Νοεμβρίου 2013

Φοβούνται τον «ιό Τζάκρη», τον «ιό Βενιζέλο» όχι; ...

0 σχόλια

Στο ΠΑΣΟΚ, λέει η ειδησεο- γραφία, φοβούνται τον «ιό Τζάκρη».Ανησυχούν μήπως προχωρήσουν οι ανταρσίες και ανέβουν και άλλοι στο «βουνό» της εναντίωσης σηκώνοντας το φλάμπουρο του «Όχι».
Προς τι ο φόβος; Ο...
άρρωστος δεν φοβάται για δεύτερη φορά την αρρώστια που τον έχει κτυπήσει. Ο ιός έχει προσβάλλει το Κίνημα (της εκλογικής ακινησίας) από το 2010. Ο «ιός Τζάκρη» θα μπορούσε να λέγεται και «ιός Κατσέλη», «ιός Φλωρίδη», «ιός Κλουρουπλή».

Όμως η επικρατέστερη ονομασία είναι «ιός Λαού». Φυσικά, από τον κόσμο που φεύγει προτροπάδην και αφήνει στο κόμμα τους ιογενείς. Στο κόμμα (άντε κίνημα, για να μην τους κακοκαρδίζω) που σαπίζει στο δημοσκοπικό πέντε τοις εκατό του. Στο κόμμα που έχει τοναπωθητικότερο αρχηγό ανάμεσα στα αποδεκτά πολιτικά σχήματα. Απωθητικότερο για την πολιτική του, την πολιτικάντικη λειτουργία του, τον μεγαλοϊδεατισμό του, τη μανία του για εξουσία, για τις πομφόλυγέςτου, για τη μεγαλοστομία του, για το κακό που έκανε όταν ήταν υπουργός Οικονομικών, αντιπρόεδρος και τώρα… στέλεχος της κυβέρνησης(στέλεχος!) με κάθε μέσο, κάθε παραχώρηση, κάθε έκπτωση.

Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να φοβάται τον ψευτοϊό Τζάκρη. Την αρρώστια την έχει, το γιατρικό τού λείπει. Πολύ δύσκολα – με τέτοια πολιτική και τέτοιο αρχηγό – θα βρει ακόμα και γενόσημο.

Υστερόγραφο: Και ας καταλάβουν στο ΠΑΣΟΚ ότι επικινδυνότερος γι’ αυτούς είναι ο «ιός Βανιζέλος».

Harddog

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου