13 Απριλίου 2014

Νέα δημοσκόπηση της Dynamic Issue φέρνει την «ελιά» οριακά στη δεύτερη θέση

0 σχόλια
2014-04-12_12.33.57_.png


Όπως διαπιστώσατε από τη χθεσινή δημοσκόπηση της Public Issue [κλικ στο screenshot], στο πολιτικό σκηνικό της χώρας συνέβησαν απίστευτες ανατροπές, με τη Χ.Α. αίφνης να καταρρέει, το ποτάμι να ξεφουσκώνει και την «ελιά» να απογειώνεται στην τρίτη θέση...
Η δε σημερινή δημοσκόπηση από την εταιρία Dynamic Issue, όχι μόνο επιβεβαιώνει την αλλαγή σκηνικού αλλά φέρει πλήρη ανατροπή, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αιμορραγεί και να κατρακυλά στην τρίτη θέση, μετά και τη δήλωση Παπαδημούλη για την έξοδο στις αγορές:

BkxtrKjIcAAfROR.jpg
via  Παρατηρητήριο

Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η Χ.Α. κατέρρευσε σε μία νύχτα, το ποτάμι στέγνωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για κατρακύλα ενώ η «ελιά» του Βενιζέλου ετοιμάζεται ακόμη και για πρωτιά, προφανώς από τα επιτεύγματα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αλλά και το ψηφοδέλτιο που όμοιό του σε ποιότητα και πλουραλισμό δεν υπάρχει στα ελληνικά χρονικά! Είναι καλό να πιστεύεις στη νίκη και να βάζεις υψηλούς στόχους όπως εύστοχα τόνισε και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Φαντάζομαι δε θα τους πιάσει γέλωτας αν ο Κουβέλης δηλώσει από τη Θράκη όπου βρίσκεται ότι η ΔΗΜΑΡ στοχεύει να εκλέξει 4 ευρωβουλευτές. Είναι η πίστη στη νίκη.

Και κάτι ακόμη· Dynamic Issue μπορεί να μην υπάρχει αλλά δεν είναι κακή ιδέα να φτιάξουμε μία τούτες τις γιορτινές μέρες και να επαναλαμβάνει «ελιά, δεύρο έξω»! 
epikairo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου