21 Μαρτίου 2014

Ο Γ. Δραγασάκης δεν πιστεύει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ενιαίο κόμμα

0 σχόλια
Ο Γ. Δραγασάκης δεν πιστεύει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ενιαίο κόμμα
Την αμφιβολία του για το κατά πόσον έχει επιτευχθεί η «ενιαιοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας στην εκδήλωση που διοργανώνει το ελληνικό παράρτημα του Ιδρύματος Rosa Luxemburg το βράδυ της Πέμπτης.
Όπως γράφει και το ΒΗΜΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της επιτροπής επεξεργασίας του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας το ερώτημα «γίναμε ενιαίο κόμμα;», είπε «ας μείνουμε στην ερώτηση» και «να το συζητήσουμε σε ένα χρόνο»
Προσέθεσε πάντως ότι «πρέπει να γίνουμε», ενώ παραπέμποντας στον Μαρξ συμπλήρωσε: «προφανώς εννοούμε κόμμα με δημοκρατικό τρόπο λειτουργίας, με κατευθύνουσα όμως θέληση».
Αναφερόμενος σε ρήξη με την Ευρώπη είπε ότι σε μία τέτοια περίπτωση, η δική του θέση είναι η προσφυγή στο λαό. «Τα όποια διλήμματα θα πρέπει να τα συζητάμε με το λαό», τόνισε και είπε πως αυτό θα μπορούσε να σημαίνει είτε εκλογές, είτε μία διαδικασία έγκρισης από τη Βουλή ή και δημοψήφισμα. «Πρέπει να οικοδομήσουμε μια νέα αντίληψη. Με βαθειά δημοκρατικότητα», σημείωσε ο κ. Δραγασάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου